Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hogy látjátok ezt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy látjátok ezt, mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Fiatal, szépnek mondott, kimondottan vékony lány vagyok. Ha összejönnétek egy kismellű, vékony szájú nővel, az számotokra megalkuvásnak számít? Őszintén kérdezem. Én úgy látom, hogy még ha jó csajnak is tartana 1 pasi, csak úgymond "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon lenne velem. Érthető is, nyilván jobban bejön a ffiaknak a nagy mell, a jó smink stb. Szépnek mondott lány vagyok, kimondottan vékony, több pasinak bejövök, de nem tudom fölvenni a versenyt az ilyen bombacsajokkal. És most nem feltétlenül a fullra agyonsminkelt, agyonszolizott csajokra gondolok.
2015. nov. 24. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mit értesz kimondottan vékony alatt?

Illetve hogy érted, hogy vékony szájú?

2015. nov. 24. 20:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem dús az ajkam, hanem vékony, és pici szám van.
2015. nov. 24. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
hány éves vagy és hány kiló\ magass? azért ,ha zörög a csontod akkor kezdjél táplálkozni.
2015. nov. 24. 21:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha az arcod szép, akkor nem tud vele versenyezni semmilyen mellű nő. Amúgy a kis mell kimondottan szép szerintem, mert formás, tenyérbeillő és nem lóg egyáltalán. Én az olyan lányokat szeretem, mint te. Ha a személyiséged is pozitív, akkor akár írhatsz is ;) 21f
2015. nov. 24. 21:09
 15/18 anonim ***** válasza:
A személyiségedet szeretik meg elsősorban,nem a külsőd! Hiába szép valaki (a társadalom/többség) szerint,ha buta vagy az adott nem tud szót érteni vele.
2015. nov. 24. 22:08
 16/18 anonim válasza:
Ha valaki téged választ akkor az azt jelenti hogy számára te vagy a tökéletes lány hiába van más akinek nagyobb a melle vagy vastagabb az ajka..például nekem férfiként ngem jön be a niki minaj alak meg a nagy mell meg az agyon szolizott "nők"
2015. nov. 24. 23:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem a "bomba" csajok 95% nem jön be, de többségével még szóba állni.

Adok neked egy top szépe tippet. Ne akarj hozzájuk hasonlítani :)

Nekem kifejezetten tetszenek azok a lányok amit magadról írtál. Bár ez egy megitéléshez kevés, egy képpel hatékonyabban tudtad volna illusztrálni a kérdést.

Elárulom, hogy a bomba csajok nagy része nevetséges, és mocskos mód felszínes. Nem tapasztalnak annyit ,mert mindent úgy akarnak csinálni mint a "nagyok", így közel sincsenek egy átlagos élet tapasztalthoz, amit más már megélt.

2015. nov. 25. 02:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben lennel szamomra :) egy vekony no vekony ajkakkal is tud ugyanugy szexy lenni mint egy dus keblu telt ajku holgyemeny... Ne higyj a sztereotipiaknak! :) ha gondolod irjal szivesen beszelgetek veled errol :)
2015. nov. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!