Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hogy látjátok ezt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy látjátok ezt, mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Fiatal, szépnek mondott, kimondottan vékony lány vagyok. Ha összejönnétek egy kismellű, vékony szájú nővel, az számotokra megalkuvásnak számít? Őszintén kérdezem. Én úgy látom, hogy még ha jó csajnak is tartana 1 pasi, csak úgymond "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon lenne velem. Érthető is, nyilván jobban bejön a ffiaknak a nagy mell, a jó smink stb. Szépnek mondott lány vagyok, kimondottan vékony, több pasinak bejövök, de nem tudom fölvenni a versenyt az ilyen bombacsajokkal. És most nem feltétlenül a fullra agyonsminkelt, agyonszolizott csajokra gondolok.
2015. nov. 24. 19:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem is kell felvenni senkivel a versenyt.Add mindig önmagad és lesznek,akik szeretni fognak :) A szépség relatív!
2015. nov. 24. 19:49
 2/18 anonim ***** válasza:

Nem számít megalkuvásnak, és igazából nem külső alapján választanék párt, egyedül az arc szépsége fontos számomra :)

Igaz, előny a nagy mell de a smink az hátrány, én utálom amikor valaki szét sminkeli magát.... Egy minimális még oké, de amikor tele van vele kenve az nagyon zavar. Tehát nem azért lennék mondjuk veled, mert a bombacsajok foglaltak, hanem mert megértjük egymást, elfogadjuk egymást és szeretjük egymást.. Legalábbis én így gondolkodom

2015. nov. 24. 19:49
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem ezt a ló meg szamár dolgot. Én ilyen alapon nem jönnék össze senkivel. És nem ezeken múlna, hogy összejönnék-e veled.
2015. nov. 24. 19:50
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nem úgy lenne, hogy közben más csajokat bámulnának, és arra gondolnának, hogy de jó volna, ha a csajuk is ilyen lenne - legalábbis külsőre? Nem, nem vagyok túl féltékeny, de azért zavar, hogy a benne hiányzó dolgokat megtalálják másban.

2015. nov. 24. 19:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem sohase a mellméret dominált egy lányban. Jó, persze legyen melle, de sose a mérete alapján döntöm el egy lányról, hogy jó csaj -e, vagy sem. Nálam inkább az arc a meghatározó.
2015. nov. 24. 19:56
 6/18 anonim ***** válasza:
Olyannal állj össze, akinek te vagy az első. Akinek csak addig kellenél, amíg nem találna jobbat, azt épísd le.
2015. nov. 24. 19:57
 7/18 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat, az ismétlés véletlen volt, szerkesztési hiba. :D
2015. nov. 24. 19:58
 8/18 anonim ***** válasza:

nekem nem. főleg, hogy ha társat keresek, akkor belső > külső.

28F

2015. nov. 24. 20:02
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem az lenne a megalkuvás, ha egy üresfejű, szilikonmellű, szétsminkelt plázacicával kéne összejönnöm, mert ő lenne az utolsó nő a földön. Holott rengeteg férfi ezt tartja szexinek... Akkor most szerinted? Hogy is van ez? :)

Remélem érthető voltam.

2015. nov. 24. 20:05
 10/18 anonim ***** válasza:
Nagyon negatívan gondolkodsz kérdező. :] Ez nem ezen múlik. Azon inkább, hogy a személyiséged tetszik-e, te magad, mint ember mennyire vagy kompatibilis velem. Simán feltudod venni a versenyt, de amúgy ez nem verseny, szóval ilyesmire nincs is szükség.
2015. nov. 24. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!