Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki 20+ emberrel feküdet le?
Figyelt kérdés
Most beszélgettünk erről a barátnőmmel. 3 éve vagyunk együtt és annyit árult el, hogy több, mint 20 emberrel feküdt le előttem. 28 éves.2015. nov. 24. 18:47
1/14 anonim válasza:
Előtted? ÉS te ez mind végéig nézted? :D
2/14 anonim válasza:
Ha mondjuk 18 évesen kezdte, akkor volt rá 10 éve, évente 2 fiú, az nem sok.
4/14 A kérdező kommentje:
Pontosabban azt mondta, hogy több, mint húsz, de kevesebb, mint 35. Én teljesen lesokkolódtam, mert én izgultam, hogy mit fog szólni szegény az én 8-as számomhoz... Úgy érzem jobb lett volna, ha hazudott volna.
17 évesen szexelt először. Tényleg vannak akik ennyi emberrel szexeltek? :O
2015. nov. 24. 18:53
6/14 anonim válasza:
Sok ilyen lány van. Ha valaki csak a külső alapján válogat akkor Ennyi az annyi. Vagy több. Ez nem kurv..ság félre ne érts.
7/14 anonim válasza:
évente 4 pasi az épp türhető. de ha volt ezaz idő alatt hosszabb kapcsolata akkor azért más.
8/14 anonim válasza:
Elég sok nő van így, sőt szerintem ebben nincs semmi. Akikkel voltam olyan viszonyban, hogy tudjam ezt a számot, azoknál 30 felett volt mind ...
9/14 anonim válasza:
Szerintem még 20 éves kora előtt megvolt a nagyja,ezután már csak pár pasi jött hozzá.
A lényeg,hogy az elmúlt 3 évben nem volt más remélhetőleg,de fura,hogy csak most jött szóba ez a téma.
10/14 anonim válasza:
"Több mint 20, de kevesebb mint 35" Szóval 34. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!