Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Barátnőm és én igazából még csak 2 hete vagyunk együtt,de előállt egy fura kéréssel.
Szeretne "bosszut"állni az exén(az exe összejött azzal a csajjalm,akivel megcsalta barátnőmet),úgy hogy utoljára mégegyszer lefekszik vele,és felveszi videóra,majd átküldi az exe új csajának.Ezáltal,bosszút tudna állni és nem gyötörné,hogy tönkretette,és megalázta,és megcsalta őt az exe.
Hogyne.. Azok meg felrakják a netre. A pasinak annyira nem ciki, ha tud teljesíteni... De a "barátnődnek" az lesz. :)
Mindenesetre hajrá, én is kiváncsi vagyok.... Majd dobj 1 linket.
Ha férfi lennék, én megengedném, tőlem csináljon, amit akar, de miután egy ilyen - szerintem beteg - ötlettel előállt, elhagynám.
Nem akarnék olyan emberrel lenni, aki sértett egóból képes lenne ilyet tenni, ahelyett, hogy az emberi méltóságát megőrizve megpróbálná feldolgozni a szakítást.
Ez már nem lényeg a döntésem szempontjából, de azért felmerült benne, hogy ha az exe új barátnőjében is annyi a tartás, mint a barátnődben, meg hozzá hasonló morális értékrend szerint él, akkor majd esetleg bosszúból felnyomja a videójukat a a napisz@r.hu-ra, mint sokan mások egy csúnya szakítás után, aztán még körbeküldözgeti a linket a barátnőd ismerőseinek.
Tudom, hogy milyen érzés, ha megcsalják az embert. Velem a volt vőlegényem tette meg életünk első és utolsó veszekedése után egy egy éjszakás kalandban, öt évvel a megismerkedésünk után.
Soha nem tudtam érte gyűlölni, sem őt, sem azt a nőt, akivel megtette. Simán csak piszkosul fájt, aztán hetekkel, hónapokkal később az fájt a legjobban, hogy meg tudtam bocsátani neki, de vele maradni nem voltam képes, pedig ő tényleg nagyon megbánta. Körülbelül másfél év alatt feldolgoztam, ami történt, utána éreztem azt, hogy fogok tudni valakit újra szeretni és újra bízni valakiben.
De soha nem tudtam volna, nem akartam volna ártani annak, akit valaha szerettem.
Ez a csaj még az exét szereti, csak azért van Veled, hogy féltékennyé tegye. Így hogy nem jött be, most jönne a második terv, hogy lefekszik vele.
Szerintem hagyd a fenébe. Ha az exén agyal, akkor sosem lesz a Tied, nem szeret téged. Ha el is felejti, Téged is dobni fog, amint beleszeret valaki másba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!