Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ez? (Kérdésem túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
"nagyon sok átlagos meg egyszerűen vissza sem, való életben sem nagyon érzem azt,hogy tetszenék valakinek"
Honnan tudod, milyen?
ő is csak szexelni akar, nem többet a leírás alapján...
Nem mindenkinek egyforma az ízlése...
Én pl itt ismerkedtem több lánnyal, páran ők írtak rám, hogy szimpatikus vagyok nekik, de kép cserénél leírták, hogy nem jövök be nekik (szándékosan hátrányos képpel ismerkedtem, ismerőseim akiknek mutattam a képet mindenki megmondta, hogy a valóságban 1000x jobban nézek ki :D).
Én direkt erre a taktikára mentem, mert nem a kinézetemmel akartam megnyerni a lányt, majd személyesen úgy is meglátja milyen vagyok :) képen nem tudom visszaadni azt amit a valóságban vagyok...
Lehet ez a lány elég helyesnek tart ahhoz, hogy adjon egy esélyt személyes találkára, de lehet akár egy 40 éves pasi is aki unatkozik...szóval még ne vedd biztosra, meg nem biztos, hogy csak téged fűzöget, lehet, hogy van melletted még 10-15 pasi akivel beszélget és szexel is...
Nem azt mondom, hogy esélytelen a dolog, de ne nagyon éld még bele magad, de sok sikert hozzá :)
22F
ott annyi, hogy hamarabb látják a képet, mint beszélnének veled 2 sort...ott az első levéllel van esélyed kb, mert utána a képek miatt elküld, kivéve ha megfogod a szöveggel...
Én pl azért akartam kép nélkül ismerkedni, mert nekem van egy fontos személyiség amit kerestem és nem a csinos pofikát akartam látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!