Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet ez? (Kérdésem túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez? (Kérdésem túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Egy szép lánnyal beszélgettem egy társkeresőn. Azt írta, hogy nagyon helyes vagyok, és már az első beszélgetésnél írta, hogy szexelni akar velem és hogy nem érti miért vagyok még szűz. Már írtam 50-100 lányra biztos, de egyszerűen 2-3 lány válaszolt csak, de ők is azt hogy bocsánat, de nem, ennek az egynek a kivételével. Hogy lehet, hogy egy szép lány szerint nagyon helyes vagyok. A többi nagyon sok átlagos meg egyszerűen vissza sem ír, illetve a való életben sem nagyon érzem azt,hogy tetszenék valakinek. Egyébként magas vagyok (180 cm), közepesen kigyúrt, az hogy jóképű, már kezdtem kételkedni. Akkor most hogy van ez. Nem mernek kezdeményezni, vagy tetszést nyilvánítani. Vagy bűnronda lennék, és ennek a szép lánynak pont "ízlés ficama" van. (Kérdőjelek a mondatok végén)
2015. aug. 27. 09:45
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
21/F.
2015. aug. 27. 09:46
 2/18 anonim ***** válasza:
Vagy fizetős.
2015. aug. 27. 09:46
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem fizetős! Egyszerűen tetszek neki ennyire.
2015. aug. 27. 09:47
 4/18 anonim ***** válasza:

"nagyon sok átlagos meg egyszerűen vissza sem, való életben sem nagyon érzem azt,hogy tetszenék valakinek"

Honnan tudod, milyen?

2015. aug. 27. 09:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Hogy honnan tudom? Hát azért csak megérzi az ember, ha valaki szimpatizál vele.
2015. aug. 27. 09:52
 6/18 anonim ***** válasza:

ő is csak szexelni akar, nem többet a leírás alapján...

Nem mindenkinek egyforma az ízlése...

Én pl itt ismerkedtem több lánnyal, páran ők írtak rám, hogy szimpatikus vagyok nekik, de kép cserénél leírták, hogy nem jövök be nekik (szándékosan hátrányos képpel ismerkedtem, ismerőseim akiknek mutattam a képet mindenki megmondta, hogy a valóságban 1000x jobban nézek ki :D).

Én direkt erre a taktikára mentem, mert nem a kinézetemmel akartam megnyerni a lányt, majd személyesen úgy is meglátja milyen vagyok :) képen nem tudom visszaadni azt amit a valóságban vagyok...

Lehet ez a lány elég helyesnek tart ahhoz, hogy adjon egy esélyt személyes találkára, de lehet akár egy 40 éves pasi is aki unatkozik...szóval még ne vedd biztosra, meg nem biztos, hogy csak téged fűzöget, lehet, hogy van melletted még 10-15 pasi akivel beszélget és szexel is...

Nem azt mondom, hogy esélytelen a dolog, de ne nagyon éld még bele magad, de sok sikert hozzá :)

22F

2015. aug. 27. 09:54
 7/18 A kérdező kommentje:
Értelek, ez itt érvényes nagyjából a gyakori kérdéseken. De ez nem itt történt, hanem rendes fényképes társkeresőn.
2015. aug. 27. 10:00
 8/18 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy nem ő írta magától, hogy szexelni akar, hanem rákérdeztem és akkor mondta.
2015. aug. 27. 10:03
 9/18 anonim ***** válasza:

ott annyi, hogy hamarabb látják a képet, mint beszélnének veled 2 sort...ott az első levéllel van esélyed kb, mert utána a képek miatt elküld, kivéve ha megfogod a szöveggel...

Én pl azért akartam kép nélkül ismerkedni, mert nekem van egy fontos személyiség amit kerestem és nem a csinos pofikát akartam látni...

2015. aug. 27. 10:04
 10/18 A kérdező kommentje:
Jó hát azért kép nélkül ismerkedni elég sok elvesztegetett idő és csalódás. Nekem azért valamennyit számít a külső, az azért sok mindent elárul, és persze tudom, hogy legalább nem egy 40-50 éves homokos ír.
2015. aug. 27. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!