Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélendő el erről beszélni?
Miért azokat hallod csak meg akik beszólnak?
Én nem ítélem el.
Egyes, az én nemi szervem nem zár, mint ahogy a tiéd sem kulcs, ráadásul nem gondolom, hogy annak bármilyen "hasznának" kéne lennie. Mármint a férfiak számára bármilyen hasznának kéne lennie.
És azért, mert van EGY szexpartnerem, jó nagy hülyeség azt a következtetést levonni, hogy akkor bárki...
Kérdező, szerintem az sem ítélendő el, ha valakinek szexpartnere van, meg az sem, ha valaki beszél róla. Aki ezért beszól neked, az valószínűleg a saját frusztrációját vezeti le így.
Szinte minden szinglinek van (akár nő, akár férfi), akinek nincs lehetősége, szándéka komoly kapcsolatba kezdeni (mert a szex, az KELL!).
Csak a sok szűzike, lúzer, béna nem tudja ezt és irigységből beszólnak :-P
Viszont a nemi élet egy olyan dolog, amit nem verünk nagydobra általában. Szóval, ha nem hirdeted, akkor nem is szólnak meg irigységükben ;-)
#7:
Én is ilyen vagyok, nem csinálok titkot belőle (mondjuk nekem van párom, de járunk swingerezni, stb.), de mindig közbotrányt okozok :-D ... Az emberek többsége más ... ha kilógsz a sorból, beléd rúgnak ... ebben érdemes beállni és a "hallgatni arany" közhelyet alkalmazni. (#6-os voltam)
Nem az elítélendő,hogy beszélsz róla hanem az,hogy van szexpartnered és te azért beszélsz róla nyilvános oldalakon mert büszke vagy arra,hogy nagy kereslet van a puncidra.
Mesélj róla anyukádnak meg apukádnak,ők biztosan értékelnék a dolgot.
Gondolj bele abba,hogy miért nem tartod meg ezt az infót magadnak,miért kell világgá kürtölni?
9: Egy szóval se írtam, hogy világgá kürtölöm.
De nem egy kérdés van, ahol megkérdezik, hogy hol ismereted meg a szexpartneredet? Meg ilyenek.
Most erre válaszolok, és rögtön jönnek, hogy jaj ne beszélj róla, meg nem jó neked, meg ne legyél rá büszke. pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!