Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kérdezzem meg első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg első randin a srácoktól a pénisz méretüket? 18/L

Figyelt kérdés
Szeretnék végre egy igazán nagy farkú sráccal dugni unom már az átlagos méreteket. Viszont csak akkor szeretnék ágyba bújni ha tudom mekkora. 18/L

2015. nov. 23. 02:35
1 2 3
 11/30 Kolompar Rómeo ***** válasza:

Az első randin két puszi az arcra aztán rábux a lőcsre és rögtön megtudod a méreteket.

Így biztosra mehetsz de azért valami labellot tarts magadnál mert ha híremegy akkor sok jelentkező lesz.

18 évesen micsoda problémák ki látott még ilyet...

2015. nov. 23. 07:44
 12/30 anonim ***** válasza:
74%

Te egy nyomorult lehetsz kedves kérdező!

Te így ismerkedsz? Elég szégyen. Nem szerelmet keresel, hanem egy nagy f,@szt a pics@'dba.Keress szexrandin magadnak, vagy adj fel hirdetést.

És ha pl: nem nagy neki, Elküldöd? Vagy ha sorozatosan kifogsz egymás után 10 férfit, akinek nincs akkora? Mind mehet a levesbe ugye?

Szánalmas, primitív gondolkodásra utal, amit művelsz, rib,@nckám. 18 éves létedre, te már több f,@szt fogtál, mint kilincset. :D Neked nem párkapcsolat való, hanem dugópajti. Már a megfogalmazásod és az igényes kérdésed is arra utal, hogy egy ócska l.o.t.y.ó vagy.

Keresd meg Rocco Schifferdi-t, ad majd neked nagy farkat, ne izgulj. :D

2015. nov. 23. 08:14
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, én megmutatom a farkam első randin, de akkor te is a pinádat, és ha nem szép szűk szabályos babapuncid van, meg nagy feszes melleid, akkor elzavarlak a búsba, mert nekem meg az tetszik! :DD
2015. nov. 23. 08:17
 14/30 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Baráti körödből,lakókörnyezetedből ne kérdezz ilyet,mert el fogja híresztelni,hogy neked magasak az igényeid,és ekkor még finoman fogalmaztam,lásd egy két előttem szólót.Sajnos az ilyen lányokat az átlag méretű fiúk elítélik,pedig nincs ebben semmi rendkívüli.Sajnos maradnak az "idegenek" hozzád távolabb lakók,akik nem osszák meg ismerőseiddel ezen vágyadat.Adj fel egy őszinte hirdetést,de ne add meg a valós településed,megyéd.

Bizonyára rengeteg privát levelet kaptál,melyben sokan hazudnak nemi szervük méretéről,tehát kérj tőlük olyan képet,ami pl. a kérdésed oldalával együtt van fényképezve.

Egy másik ötlet:Keress egy átlagos,vagy átlagoson aluli méretű férfit aki egy felcsatolható,általad kiválasztott méretű műpénisszel kielégít.Nála kicsi az esély,hogy elmondja,a segédeszköz használatát,mivel magát égetné le.

Sok sikert,szia.

2015. nov. 23. 09:02
 15/30 Missi_Key ***** válasza:
91%
Úgyis hazudnak...csakmarkolj rá és kész xD
2015. nov. 23. 09:15
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan kérdezzem meg első randin a srácoktól a pénisz méretüket?"

Rövid verzió: Figyi, neked milyen hosszú és milyen vastag a péniszed mereven?

Hosszabb verzió: Figyi, neked milyen hosszú és milyen vastag a péniszed mereven? Az a helyzet, hogy szeretnék végre egy igazán nagy farkú sráccal dugni, unom már az átlagos méreteket."

Szóval kérdezd meg bátran, legalább ő is nyugodtan érdeklődhet a számra fontos punci paraméterekről, mondjuk hogy szépséges pillangós kisajkaid vannak-e, mert ő már baromira unja a fantáziátlan rés-puncikat, és valami izgatóbbra vágyik, vagy éppen fordítva, babapuncid van-e mert neki kisajak-fóbiája van, stb.

Mérőszalag azért okvetlenül legyen nálad, állítólag hajlamosak pár centit ráfejelni, arra apellálva, hogy a nőknek úgysem erőssége a szemmérték. Arról, hogy hogyan készül a bemondásos adatszolgáltatáson alapuló péniszméret statisztika a gyakorlatban (feltehetően nem csak itt a Gyakorin :-), szerintem érdemes elolvasni, amit ennél a kérdésnél írt a 2. hozzászóló:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

Ha meg összejön a dolog az áhított nagy farkú sráccal, azon ne csodálkozz, hogy ha esetleg sziszegsz és sikítasz a fájdalomtól, mert sorozatban telibe találja a méhszájadat lendületből, akkor esetleg még be is gyorsít, mert azt hiszi, hogy a gyönyörtől sikongatsz.

2015. nov. 23. 09:25
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Keress neten nagyfarkú pasikat(itt is tuti rád írtak páran), de ne csodálkozz ha ribinek tartanak(az is vagy).
2015. nov. 23. 12:39
 18/30 anonim ***** válasza:
50%
igazad van teljesen, előbb a méretet meg kell tudni,. nyist ki a tenyerét a barátnak és nézd meg, hogy a csukló tenyér szélétől kezdve milyen hosszú a tgávolság a középső újj végéig. kb akkora lehet a farka hossza is. nagy orrú srácoknak általában nagy a szerszámuk is. a turcsi orrúaknak kicsi. --ezek az én tapasztalataim.
2015. nov. 23. 12:47
 19/30 anonim ***** válasza:
95%
21 cm.-es farkam van,tehát nem is az a hatalmas szerszám. De több a bajom vele mint örömöm. Alig van olyan nő akivel mondjuk kutyapózban elengedhetném magam.Rendszeresek a negatív sziszegések szexközben. Úgy szexelni h folyton figyelni nehogy rosszul mozduljak sz.r és egy büntetés Az orál is tré jó ha a felét bebírják kapni. Én örülnék ha egy kicsit kisebb lenne. Ennyit a nagyf...ról.
2015. nov. 23. 13:17
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

KAMU

már megint az a kisfarkú srác irkálja a hülye kérdéseit ahol folyton meg akar győződni arról, hogy a csajok csak a méretre mennek

amúgy a legegyszerűbb: felizgatod mondjuk tánc közben és hozzá simulsz. Akkor kb érzed, hogy nagy vagy kicsi, de ha annyira óriásira vágysz akkor vegyél egy dildót

2015. nov. 23. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!