Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi úgy veszti el a szüzességét, hogy gumit használ, akkor végül is nem is veszti el nem? Nem érintkezik puncival
Figyelt kérdés
gumi van rajta, így nem érintkezik puncival...2015. nov. 21. 22:33
1/14 anonim válasza:
Ja
Es a 60 eves jeno bacsi 60 evesen veszti el mert eddig mindig gumiba dugott
fuck logic..
2/14 anonim válasza:
Te gondolkozol az ilyen hülye kérdéseken, vagy maguktól jönnek?
3/14 anonim válasza:
Nem vagy szűz ha puniban jártál akár mi van a farkadon
4/14 A kérdező kommentje:
de hát most nem ?
2015. nov. 21. 22:39
5/14 anonim válasza:
És ha igen? Nem mind1 :D
Amúgy, ha szigorúan vesszük, akkor igazad van... Kivéve, ha az orál már mentesít a szűzesség alol.(?)
6/14 anonim válasza:
Rajtad meg sapka van, azért vagy hülye. XD
7/14 anonim válasza:
Nézd meg wikipédián vagy valahol a szüzesség jelentését. Ez egy erkölcsi fogalom. Semmivel sem erkölcsösebb gumiban csinálni, mint anélkül. (Leszámítva néhány dolgot. Pl. ha betegséged van és megfertőznél valakit, vagy pl. ha 14-15 éves csináljátok és gyerek jönne, akit nem tudtok eltartani...)
8/14 anonim válasza:
Igazából ez hülyeség, mert a férfiak szüzessége csak gondolatban létezik, fizikai elváltozással nem jár, mint a nőknél a szűzhártya átszakadása.
9/14 A kérdező kommentje:
5-ös
Nem, az nem mentesít
2015. nov. 21. 22:54
10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem egy férfi csak akkor mondhatja el magáról ,hogy már nem szűz, ha gumi nélkül van a punciban
gondoljatok bele, mondjuk már 10-szer volt a csaj puncijában, de mindig elválasztja az a kis vékony gumi, hogy azt mondhassa, igen én már nem vagyok szűz, éreztem a puncit.
2015. nov. 21. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!