Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megdöbbentő, ha egy férfi 30 évesen veszti el a szüzességét, akkor csókolózik először, érint meg lányt, vagy hallottatok már ilyenről?
Már bőven 30 év felettiként sajnos én is ebben a helyzetben vagyok. Nálam is a félénkség és a visszahúzódó természetem ennek az oka. Az a helyzet, és ezt nyilván saját tapasztalatból írom, hogy erre a problémára szerintem nem lehet logikus és okos, hasznos tanácsokat adni, mert akik nem ilyenek, - márpedig az emberek nagy része nem ilyen, - azok nem tudják, hogy milyen ez az egész.
Hogy prostituálthoz miért nem megyek, hát pont a tulajdonságaim miatt nem merem őket felhívni sem. A másik dolog pedig az, hogy nagyon zavarna, hogy csak a pénzemért csinálná, ez pedig elvenné a hangulatomat, még ha teszem azt, sikerülne is ellazulnom.
Pedig tudom, hogy sajnos nincsen más lehetőségem arra, hogy valamilyen formában nőhöz jussak. Hát, szörnyű ez a kiszolgáltatottság, olyan ez, mint a munkahelyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!