Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, leborotválnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, leborotválnátok a kismama barátnőtöknek/ feleségeteknek a punciját?

Figyelt kérdés
Nagy pocakkal nem egyszerű hozzáférni de szeretne szépen karbantartott maradni odalent. Leborotválnátok a punciját ha megkérne rá? Nem ciki ilyenre megkérni? Menjen inkább kozmetikushoz?
2015. nov. 21. 21:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Miből sikerült azt leszűrnöd, hogy mindenki körülöttem forogjon típusú ember lennék/leszek? Egyáltalán nem erről van szó, csak a segítségét kérem a páromnak valamiben (értsd: nem csicskáztatom). Igen, ez valóban undorító egy párkapcsolatban. :D
2015. nov. 21. 22:59
 12/21 Rékcsi ***** válasza:

Szerintem természetes, h egy férfi "körül ugrálja" a terhes feleségét, ebben nincs semmi rossz, így természetes, hiszen a leggyönyörűbb ajándékot hordozza a szíve alatt élete szerelme :)

18/L

2015. nov. 21. 23:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. nov. 21. 23:54
 14/21 anonim ***** válasza:

bezzeg 100 éve még a szántáson szültek a nők mert még az utolsó percben is dolgoztak

most meg a cipőjük bekötéséért is segítséget hívnak

utána megkérdezik hogy mért vesszük semmibe a női nemet amikor még egy cipőfűző bekötése is világvége röhelyes

2015. nov. 22. 00:32
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem mindenkit visel meg a terhesség,én ugyanúgy megoldottam mindent,mozgékony voltam ,nem fájt semmim.

Amúgy meg a párom leszokott borotválni néka magátol.

2015. nov. 22. 00:39
 16/21 anonim ***** válasza:
szerintem nem ciki,sőt ez alap!!! Elvégre a családért 2-ötökért vagy 3 tokért szenved!!!!!
2015. nov. 22. 14:45
 17/21 A kérdező kommentje:
66%-os remélem a kedveseddel is ilyen megértő és kedves leszel mikor állapotos és majd fogod a kezét szülsé közben :) Látszik hogy téged a szántáson szültek, meg nem neveltek meg rendesen, mert jó nagy tahó vagy.
2015. nov. 22. 14:58
 18/21 Rékcsi ***** válasza:
Semmibel veszel minket, mert szeretjük, ha törődnek velünk... Remélem szarik a fejedre a barátnőd, amikor beteg vagy és azért kimész a szántásra dolgozni...
2015. nov. 23. 05:52
 19/21 anonim ***** válasza:

14 es vagyok

ja a poén kedvéért NŐ vagyok 34 éves és 2 gyermekem van

csak nem nyafogok ennyi

2015. nov. 23. 10:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Az enyhe felsőbbségérzetedből visszavehetnél. A jómodor jól szokott állni az embereknek.
2015. nov. 23. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!