Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Sziasztok! Yadine fogamzásgátló tablettát szedek, ez a második levél. Szinte minden nap, órára pontosan bevettem a gyógyszert, nagyon odafigyeltem. Viszont az utolsó hétben a tablettamentes nap előtt, megbetegedtem. Antibiotikumot is kellet szednem, viszont alaposan elolvastam a betegtájékoztatót, ahol nem írta, hogy az antibiotikum csökkentené a tabi hatását. Amikor az utolsó előtti tabit bevettem, rá 1-2 órára hánytam, az infuelanza miatt. Este pedig együtt voltam a párommal. A napokban kéne megjönnie a megvonásos vérzésnek. Mennyi esélye van annak, hogy terhes lehetek?
Ha baba van, megtartanánk. :)
Óh értem! Köszönöm a választ!
Nem tudom most örüljek-e, nem most akartunk még babát, de kicsit beleéltük magunkat. Majd nyáron. :)
Ez az első értelmes "Lehetek terhes" kérdés Gyik-en :)
Meg van rá az esély, hiszen még akkor is megvan rá az esély ha minden rendben van a tabi szedésével. Viszont ha terhes leszel akkor abban az a jó h a kicsi igazi szerelem baba lesz és egyáltalán nem görcsöltök rá az egészre :)
16/L
2.
már most is nekiláthattok, nem biztos, hogy rögtön elsőre sikerülni fog...
Sajnos pechemre, vettem egy meleg fürdőt, és amint kiszálltam a kádból, megjött!:/
Erdetileg nyárra tervezzük a kicsi gyártását, mivel júniusban összeházasodunk, és nászéjszakán megpróbáljuk "gyártani." :D
De köszönöm mindenkinek a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!