Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik megcsalták pasijukat?
Nem értem miért lett leértékelve a 2.
Ha nem működik a kapcsolat, akkor szakítani kell, nem megcsalni a másikat, mert az az egyik leggerinctelenebb dolog a világon.
Egyébként te írtál ki a magánéleteddel kapcsolatban egy dolgot egy nyilvános fórumra, innentől kezdve nem igazán az életedbe való beleszólás, ha valaki ezzel kapcsolatban feltesz egy kérdést.
"Egyébként te írtál ki a magánéleteddel kapcsolatban egy dolgot egy nyilvános fórumra, innentől kezdve nem igazán az életedbe való beleszólás, ha valaki ezzel kapcsolatban feltesz egy kérdést."
Tipikus r#banc logika ez a ne szólj bele az életembe, persze addig oké, hogy kiteregeti a nemi életét amíg nem szól be neki valaki, de ha jön a negatív kritika egyből jön ez a védekezés.
mert unalmas volt vele és alig szexeltünk, figyelmetlen volt és nemtörődöm.
23L
azt nem én írtam, én az eggyel előtte lévőt. hú de jól utánoztál!:) ha már másba nem tudtál belekötni...:D nagyon megsérthettelek valamivel, hogy ilyen kicsinyesen vágsz vissza. ezzel a saját intelligenciádról nem fogsz meggyőzni.
igen ribiség, lehet... nem tudom feltűnt-e, de a kérdés lányokhoz szól, akik már megcsalták a párjukat.. még mindig nem értem min lepődsz ez alatt a kérdés alatt:D meg milyen sérelmedet éled ki itt, hogy idegeneknek jól beszólsz, hogy szrszemétszr alak. ...megcsalt a nőd, mi? ezért ne engem utálj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!