Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon nagyanyáink idejében milyen szexuális szokások voltak? Volt orál? Nyelés? Popsi? Arcra? Stb?
persze
csak reggel,nem ordibálták szét az utca közepén,mert akkor még nem ettél lettek valakik
Szerintem nem voltak ilyen dolgok,vagy legalábbis nem volt túl gyakori.Elég kiindulni az akkori hálóruhákból,az minden volt csak nem szexi.
Nem volt csupasz punci meg szőrtelen test.Nem voltak segédeszközök sem.Szerintem akkoriban az emberek másképp álltak a szexhez.Persze ettől még lehet,hogy minden éjjel csinálták,de nem világosban élvezett a férfi a nő szájába.Inkább úgy képzelem,hogy sötétben takaró alatt öt perc alatt lerendezték.Bár lehet,hogy az volt a napjuk legjobb öt perce.
Azt tudom,hogy anyum soha nem borotválta a punciját.Pedig szép nő volt fiatal korában és nem volt az olyan régen.
Manapság már nehéz elképzelni,hogy egy felnőtt nő soha nem látta még a saját pináját szőrtelenül.Pedig úgy egészen más látványt nyújt egy punci.
Utolsó, azért erre ne vegyél mérget :D
Azt hiszem, idősebb vagyok, mint anyukád, és elárulom, szőrös nemi szervekkel is nagyon jókat lehet szeretkezni, világosban, meztelenül, de sőt, még orálozni is :D
A hálóingekkel meg mi a gond? Pl. emlékszem egy babydollomra, ami tűzpiros volt, fekete csiplével, és egyetlen egy ponton volt összefogva mell tájékon. Amúgy nem sokáig volt/van rajtam a hálóruha, ha szexről volt szó, szóval tök mindegy, hogy néz ki.
Kedves 4-es. Már az ókori Rómában is volt csupasz nemiszerv, már akkor is ment az orális-anális kielégítés, és gruppen. Bordélyházak már akkor is voltak. Ókori festményeken is meg vannak örökítve ezek. A homoszexualitás is elfogadott és elterjedt volt. Elég széles volt már akkoriban is a szexuális kultúra.
A szexuális segédeszközök már az 1800-as évek végén, 1900-as évek elején kezdtek elterjedni. Sőt. Már gépiesített is volt. (kerékpár hajtású dugógép. Korabeli rajz van is róla.)
A középkortól már visszafogottabbá váltak ezek a dolgok, főleg a katolicizmusnak köszönhetően. Az akkori társadalomban már szinte tabuvá vált nyíltan beszélni is ezekről a dolgokról. Ahogy a korszakok változtak, úgy a szexuális kultúra és felfogás is. Hol nyitottabb, hol prűdebb korszakok váltogatták egymást.
Nagyanyáink idejében is volt minden, csak nem beszélték ki egymás közt nyíltan, mint most.
a nagyanyád imádta ha az arcára élveztem
Béla bá 77/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!