Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » FiúK: mit szerettek orál közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FiúK: mit szerettek orál közben?

Figyelt kérdés
Technika érdekel első sorban

2015. nov. 20. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

elélvezni :D

ahhoz meg bármi jó, csak a szádban legyen a facom :D

2015. nov. 20. 20:39
 2/11 lio77 ***** válasza:
100%
Deriválni
2015. nov. 20. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindent:D

Egyebkent azt ha szep finoman nyalogatod szivod a makkot,hergeled kicsit h es csak puszilgatod amig ki nem keszul es utana beveszed melyen az egeszet;) v az is jo mikor a herek aljatol nyalod vegig a makkig. Valtogatni kell a ritmust es kezzel is rassgiteni. Neha csakmakkot szopizni neha jo melyre bevenni,attol kikeszulnek;) felnezhetsz neha az is izgato. Melleid koze is beteheted ha el vagy eresztve arrafele. Es kozben a hereket masszirozgasd nyalogasd;)

18L

2015. nov. 20. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Mindent, rosszul nem lehet szopni (kiveve ha tahzszegekkel van tele a szad :D)

16F

2015. nov. 20. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
A szilvásbuktát.
2015. nov. 20. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Én konkrétan azt szeretem ha a csaj jól felizgat elkezdjük a dolgot majd jól rá vág a golyóimra az 5 kilós kalapáccsal na azt nagyon tudom élvezni főleg ha utána még meg is vágja a lábamat egy régi sokat használt borotva pengével majd beszórja a sebemet sóval jha és miután bele szúr egy kést is a lábamba és égő cigit nyom a sebembe na attól akkorát élvezek hogy leviszi a csaj fejét ha nem vigyázunk :P
2015. nov. 20. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 Ez nagyon szarduma
2015. nov. 20. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Szemkontaktust.
2015. nov. 20. 23:02
 9/11 anonim ***** válasza:
én psezni szeretek közben. mostanában leginkább a fallout4el jásztszok :D
2015. nov. 20. 23:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Az tévhit hogy nem lehet rosszul csinálni, de abból könnyen lehet jó irány :)

Én például azt szeretem ha bekapa a lány legalább a felét és szívja is, közben a kezével veri a többi részen szorosabban... volt egy csaj, ő olyan óvatosan csinálta mintha tollpihét fogna. Aranyos volt de érzésre jobb is lehetett volna.

2015. nov. 21. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!