Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, hogy ilyen élethű szexrobotokat akarnak piacra dobni? (Youtubevideó lent)
Férfiak, ti ha tegyük fel méltányos áron árulnál, megvennétek?
Ha igen, miért igen? Ha nem, miért nem?
Kort írjatok kérlek.
https://www.youtube.com/watch?v=wLVOnVsLXqw
Nem kell!
Képes vagyok udvarolni, egy nőt meghódítani, és kielégíteni is! És örömömre szolgál!
F/*60
Támogatnám személy szerint teljesen.
Ha megfizethető áron lenne,vennék belőle.
Miért?
Mert esélyem sincsen a nőknél,mivel nem születtem helyesnek,és nem vagyok izmos. :/
Így legalább lenne valami,amivel lehetne foglalkozni,és nem csak mindig a kezem létezne.
Mert a nők maximum levegőnek néznek,ennyire számítok a nőknek.
24/F
Az élethűhöz azért elég távol áll.
Viszont, akármilyen élethű is, nem tud pótolni egy élő nőt és érzelmeket. Nem venném meg 5 Ft-ért sem.
36/F
Nem, mert nincsenek érzelmei.
Ha egy tökéletes mesterséges intelligenciáról beszélnénk, akivel lehet társalogni, van véleménye dolgokról, talán más lenne a megítélése, de ez nagyon nem az.
Ez csak egy bábu.
Rengeteg férfi élhetné ki magát, aki sikertelen a csajozásban. Ha pedig a vibrátor mehet a nőknek, akkor ez miért ne mehetne a férfiaknak? Engem meg egyáltalán nem érdekel, ki mit használ... :D
Személy szerint nem használnám, mert nincs ilyen jellegű problémám. Ha lenne, akkor sem, mert nem tudna felizgatni.
23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!