Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujra divatba jonnek a duci nok?
Figyelt kérdés
Rengeteg kerdest latok hogy keresnek duci lanyokat vagy hogy azt valaszoljak hogy tetszik nekik.Persze nem 50kg os sulyfeleslegre gondoltam2015. nov. 20. 17:07
12/13 anonim válasza:
Divatba.
Nekem amúgy is bejöttek a teltebb nők. Sokszor vidámabbak, kedvesebbek és odaadóbbak az ágyban. Sokkal kevesebb a hiszti. A nagy feneket pedig imádom! De nem az egészségtelenül nagy túlsúlyt, hanem ha van, ami kerekedik és formás.
Szerintem azért jöttek divatba, mert egyre több nő teltebb. Sőt, néhány pasinál már a narancsbőr is kezd divatba jönni... Ezekből nő a kínálat, ezért alkalmazkodik hozzá a kereslet.
13/13 anonim válasza:
Fogalmad sincs arról mi jár egy pasi agyában. Más a tv reklám és a trend és más a valóság. A duci lányok, akik arányosan, szépen, nem bálnazsír szerűen viselnek egy kis felesleget, soha de soha az életben nem mentek ki a divatból. A vézna, csontkollekciók SOHA nem kellettek egy férfinek sem. Itt a hangsúly a FÉRFI szón van nem a lányos vékony-sálas plázafiúkra gondolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!