Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért érdekelte ennyire? 22L
Az egyik barátom a minap nagyon érdeklődött a szexuális életem iránt. Sosem volt tabu a szex téma, de az hogy ennyire kiakarta szedni belőpemz hogy voltam e mostanság valakivel zavarba hozott. Nem akartam válaszolni semmit, elsőre csak néztem, de nem tágított, érdekelte a dolog, és közben fura szúrós szemekkel nézett rám.
Mint írtam, beszélgettünk sokszor a szexualitásról, tetszem neki, azt tudom, de hogy mi a fenének érdekelte ennyire a dolog, hogy volt e valami, mi volt az a valami stb, na azt nem. Szerintetek?
"Éhes disznó makkal álmodik"
Lehet,egy kicsit ki van éhezve?
Hogy add be a derekad, kicsim!
Ne légy már ilyen értetlen...
"Barátnője van, mint írtam fentebb. Nekem meg más jön be. Szóval... Nem hinném, hogy ezért."
Én meg férfi vagyok és az, hogy barátnője van az egy dolog. Tudunk dugni érzelmek nélkül is, és képesek vagyunk ettől függetlenül szeretni a barátnőnket. Mi nem szeretünk bele az egy éjszakás numerákba. Az csak szex. Ugyanaz, mintha kivernénk csak sokkal izgalmasabb ér élménydúsabb, de nem fogunk lelkizni utána, hogy vajon mit érez a lány. Ha neki is jó volt akkor jó. A többi lényegtelen.
Tehát meg akarna patkolni a haverod, és mivel a szex nem tabu nálatok úgy gondolta te egy lazább nyitottabb csaj vagy aki talán rá is vevő, és néha becserkészné a lompost.
Az, meg hogy otthon jó a szex az megint egy dolog. De te nem a barátnője vagy, hanem egy másik lány. Mi az összes puncit megdugnánk, amelyik hagyja magát.
Persze erkölcsösebb férfiak jöhetnek ide lepontozni meg fröcsögni, hogy csak az érzéketlen ösztönlények élnek így, de még a legerkölcsösebb, leghűségesebb férfi szeme is észreveszi a neki tetsző nőt, és csak az igazán láma hülyék fogják egyből elhessegetni a gondolatot azzal, hogy a barátnője szebb meg jobb. Mert nem, a másik lány nem szebb, nem jobb, csak másik! És ez a lényeg. Ha meg a szemnek tetszik, akkor elképzeljük milyen lehetne vele. Ettől persze még nem lesz mindenki potenciálisan csalárd típus, de ahogy mondtam ez a leghűségesebbekben is ott munkálkodik hiszen ez egy ősi ösztön. A haverod meg úgy fest engedne az ösztöneinek ha te is beengednéd őt. ;)
A jövőben NE beszélgess vele szexről. Ezzel sem fogod táplálni a reményt, hogy esetleg megkaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!