Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért érdekelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért érdekelte ennyire? 22L

Figyelt kérdés

Az egyik barátom a minap nagyon érdeklődött a szexuális életem iránt. Sosem volt tabu a szex téma, de az hogy ennyire kiakarta szedni belőpemz hogy voltam e mostanság valakivel zavarba hozott. Nem akartam válaszolni semmit, elsőre csak néztem, de nem tágított, érdekelte a dolog, és közben fura szúrós szemekkel nézett rám.

Mint írtam, beszélgettünk sokszor a szexualitásról, tetszem neki, azt tudom, de hogy mi a fenének érdekelte ennyire a dolog, hogy volt e valami, mi volt az a valami stb, na azt nem. Szerintetek?

2015. nov. 20. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyilván nem azért, amiért ez téged ennyire érdekel.
2015. nov. 20. 14:10
 2/11 anonim ***** válasza:

"Éhes disznó makkal álmodik"

Lehet,egy kicsit ki van éhezve?

2015. nov. 20. 14:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Engem azért érdekel, mert furának érzem a dolgot. Kellemetlen volt kissé. Van aki tetszik és nem ő az. Persze ő is helyes srác, de ez nem így működik.
2015. nov. 20. 14:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Van barátnője és állítólag van és jó a szex.
2015. nov. 20. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Hogy add be a derekad, kicsim!

Ne légy már ilyen értetlen...

2015. nov. 20. 14:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Barátnője van, mint írtam fentebb. Nekem meg más jön be. Szóval... Nem hinném, hogy ezért.
2015. nov. 20. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

"Barátnője van, mint írtam fentebb. Nekem meg más jön be. Szóval... Nem hinném, hogy ezért."

Én meg férfi vagyok és az, hogy barátnője van az egy dolog. Tudunk dugni érzelmek nélkül is, és képesek vagyunk ettől függetlenül szeretni a barátnőnket. Mi nem szeretünk bele az egy éjszakás numerákba. Az csak szex. Ugyanaz, mintha kivernénk csak sokkal izgalmasabb ér élménydúsabb, de nem fogunk lelkizni utána, hogy vajon mit érez a lány. Ha neki is jó volt akkor jó. A többi lényegtelen.

Tehát meg akarna patkolni a haverod, és mivel a szex nem tabu nálatok úgy gondolta te egy lazább nyitottabb csaj vagy aki talán rá is vevő, és néha becserkészné a lompost.

Az, meg hogy otthon jó a szex az megint egy dolog. De te nem a barátnője vagy, hanem egy másik lány. Mi az összes puncit megdugnánk, amelyik hagyja magát.

Persze erkölcsösebb férfiak jöhetnek ide lepontozni meg fröcsögni, hogy csak az érzéketlen ösztönlények élnek így, de még a legerkölcsösebb, leghűségesebb férfi szeme is észreveszi a neki tetsző nőt, és csak az igazán láma hülyék fogják egyből elhessegetni a gondolatot azzal, hogy a barátnője szebb meg jobb. Mert nem, a másik lány nem szebb, nem jobb, csak másik! És ez a lényeg. Ha meg a szemnek tetszik, akkor elképzeljük milyen lehetne vele. Ettől persze még nem lesz mindenki potenciálisan csalárd típus, de ahogy mondtam ez a leghűségesebbekben is ott munkálkodik hiszen ez egy ősi ösztön. A haverod meg úgy fest engedne az ösztöneinek ha te is beengednéd őt. ;)

A jövőben NE beszélgess vele szexről. Ezzel sem fogod táplálni a reményt, hogy esetleg megkaphat.

2015. nov. 20. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Én mint 23F mondom, hogy aki az utolsó választ írta az hülye... én 1 lánynak is örülnék... mondhatjuk úgy is, hogy "1-el is beérném" egész életemre. Nem szoktam az utcán sem megbámulni vagy megfordulni egy lány után sem nézzen ki akárhogyan is... ez pedig nem erkölcs kérdése... van aki túl tud tenni az ösztönein van aki pedig gyenge és megfordul minden lány után hogy megnézze a seggét... az én fejemet egy lány se tudja elfordítani még egy 10-ből 15 pontos csaj után sem fordulnék meg már csak azért sem. Mert ha elfordítom a fejem azzal ő nyer és mondhatja majd hogy "akármelyik férfinek elcsavarja a fejét". De mivel én csak tovább sétálok mintha mi sem történt volna így tudja, hogy ez nem igaz és számára is vannak még kihívások és nem tud mindenkit az ujja köré csavarni. =/ Ez ilyen, elmejáték. De hogy a kérdésre is legyen válasz: szerinted miért érdekelte, most őszintén?... mindegy az hogy van-e neki barátnője vagy sem... hogy jól kijön a barátnőjével vagy sem... egy idő után rá un arra hogy csak a barátnőjével van együtt és csak vele sexel... aztán jössz te a képbe mint lehetséges személy akivel ha beszélgetni lehet róla, akkor talán csinálni is lehet vele. Na ezért érdeklődött, hogy kipuhatolózza, hogy sexelnél-e vele. És bizony itt jobb ha megmondod neki, hogy bár beszélni beszélsz róla, de vele nem csinálnád. Ha pedig nem fogja fel és továbbra is kérdezősködik és "szúrós" szemekkel né téged akkor mond meg hogy vége a barátságotoknak, mert ez már zaklatás számodra, miután közölted vele hogy nem akarsz vele sexelni és ő meg még mindig be akarja cserkészni a lompost. És igen a legtöbb férfi ilyen, de mindíg vannak voltak és lesznek is kivételek. Mint én. :) (még egy pucér lány után sem fordulnék meg az utcán, mert jobban érdekel egy lány/nő szemből, mint hátulról. :) )
2015. nov. 20. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet hallott valami pletykát rólad, és annak akart utána járni, csak megkérdezni nem merte.
2015. nov. 20. 16:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem, ez kizárt. Más volt a szövegkörnyezet, illetve ismerem már.
2015. nov. 20. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!