Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a pénisz méret statisztikához?
Egy statisztika szerint Európában a következő arányban alakulnak a hímtag méretek a 16 év feletti férfiak esetében,erektált állapotú pénisznél:
10 cm alatt: 1,1%
10 cm - 13 cm: 7,5%
13 cm - 14 cm: 11,5%
14 cm - 15 cm: 21,9%
15 cm - 16 cm: 25,6%
16 cm - 17,5cm: 16,8%
17,5cm - 19cm: 9,3%
19 cm - 20 cm: 3,9%
20 cm - 21,5cm: 1,4%
21,5 cm - 23cm: 0,6%
23 cm felett: 0,4%
Szerintem ez reális is, jól látható, hogy a pasik többségének valahol 14-17cm közötti a farka mereven! (kb.64%)
A legtöbb farok 15-16 cm, ez a férfiak negyedére érvényes! (Köztük rám is:15cm)
A 23 cm feletti dákó meg már igencsak ritka!
Akkor miért írogatnak ki ilyen kommenteket,hogy 18cm alatt nem is élvezetes annyira a szex,meg hogy 18 alatt csak fütyi és nem f*-*sz.
A sok troll írogat ide,hogy neki 20,21,23 centis farka van,akinek meg nincs ekkora az sürgősen kezdje el szégyellni magát.
Közben meg a lakosság kis %-a rendelkezik ilyen méretekkel
Annyira bírom, hogy egyszerűen egyesek képtelek felfogni, hogy tudom, hogy mi a jó nekem. Miért fáj nektek ennyire, hogy nekem valószínűleg kicsi lenne a farkatok? Van pasim, és mi igen, lemértük. Jó helyen.
"Bárki méri így 15-16 cm fog kijönni, nem pedig 20-21" Most állítod, hogy nem létezik nagyobb farok 15-16cm-nél? Nem vagy képes elfogadni, hogy van nagyobb?
Egyébként szemmértékre is lehet saccolni, nincs mérnöki szemem, de 5cm-t eltéveszteni ilyen kis méreteknél (úgy értem, hogy nem méterről van szó), magyarul a 25%-át eltéveszteni elég nehéz szerintem. Onnan tudom megállapítani, hogy mi a jó, hogy volt kisebb farkú pasim is és nem volt jó. És ne mondjátok, hogy a technika a fontos, mert ha én irányítok, mondjuk lovaglóban, akkor édes mindegy hogy fekszik a pasi.
Arról, hogy hogyan készül a bemondásos adatszolgáltatáson alapuló péniszméret statisztika a gyakorlatban (feltehetően nem csak itt a Gyakorin :-), szerintem érdemes elolvasni, amit ennél a kérdésnél írt a 2. hozzászóló:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Itt meg elég tanulságos a Wanda nevű felhasználó vallomása a szemmértékkel kapcsolatban (# 6) :-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
A koton próba pontosabb.
Nekem 64-es kell a 17cm-eres péniszre meg 53-as! :)
Kínai méret.
# 13
Az óvszerek hossza közel egyforma, a méretezésük a pénisz átmérőjéhez igazodik, nem pedig a hosszához.
europa... de ez is rossz statisztika szerintem
vilag viszonylatban tobb mint 50% anak akinek himvesszoje van 20cm feletti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!