Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szóltok ehhez a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a pénisz méret statisztikához?

Figyelt kérdés

Egy statisztika szerint Európában a következő arányban alakulnak a hímtag méretek a 16 év feletti férfiak esetében,erektált állapotú pénisznél:

10 cm alatt: 1,1%

10 cm - 13 cm: 7,5%

13 cm - 14 cm: 11,5%

14 cm - 15 cm: 21,9%

15 cm - 16 cm: 25,6%

16 cm - 17,5cm: 16,8%

17,5cm - 19cm: 9,3%

19 cm - 20 cm: 3,9%

20 cm - 21,5cm: 1,4%

21,5 cm - 23cm: 0,6%

23 cm felett: 0,4%

Szerintem ez reális is, jól látható, hogy a pasik többségének valahol 14-17cm közötti a farka mereven! (kb.64%)

A legtöbb farok 15-16 cm, ez a férfiak negyedére érvényes! (Köztük rám is:15cm)

A 23 cm feletti dákó meg már igencsak ritka!

Akkor miért írogatnak ki ilyen kommenteket,hogy 18cm alatt nem is élvezetes annyira a szex,meg hogy 18 alatt csak fütyi és nem f*-*sz.

A sok troll írogat ide,hogy neki 20,21,23 centis farka van,akinek meg nincs ekkora az sürgősen kezdje el szégyellni magát.

Közben meg a lakosság kis %-a rendelkezik ilyen méretekkel

2015. nov. 19. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

Annyira bírom, hogy egyszerűen egyesek képtelek felfogni, hogy tudom, hogy mi a jó nekem. Miért fáj nektek ennyire, hogy nekem valószínűleg kicsi lenne a farkatok? Van pasim, és mi igen, lemértük. Jó helyen.

"Bárki méri így 15-16 cm fog kijönni, nem pedig 20-21" Most állítod, hogy nem létezik nagyobb farok 15-16cm-nél? Nem vagy képes elfogadni, hogy van nagyobb?

Egyébként szemmértékre is lehet saccolni, nincs mérnöki szemem, de 5cm-t eltéveszteni ilyen kis méreteknél (úgy értem, hogy nem méterről van szó), magyarul a 25%-át eltéveszteni elég nehéz szerintem. Onnan tudom megállapítani, hogy mi a jó, hogy volt kisebb farkú pasim is és nem volt jó. És ne mondjátok, hogy a technika a fontos, mert ha én irányítok, mondjuk lovaglóban, akkor édes mindegy hogy fekszik a pasi.

2015. nov. 19. 15:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Arról, hogy hogyan készül a bemondásos adatszolgáltatáson alapuló péniszméret statisztika a gyakorlatban (feltehetően nem csak itt a Gyakorin :-), szerintem érdemes elolvasni, amit ennél a kérdésnél írt a 2. hozzászóló:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

Itt meg elég tanulságos a Wanda nevű felhasználó vallomása a szemmértékkel kapcsolatban (# 6) :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2015. nov. 19. 16:35
 13/17 anonim válasza:

A koton próba pontosabb.

Nekem 64-es kell a 17cm-eres péniszre meg 53-as! :)

Kínai méret.

2015. nov. 24. 09:58
 14/17 anonim ***** válasza:

# 13

Az óvszerek hossza közel egyforma, a méretezésük a pénisz átmérőjéhez igazodik, nem pedig a hosszához.

2015. nov. 24. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne az óvszerekből induljatok ki, mert a normál óvszer réjön a lábamra térdig. :D
2015. nov. 24. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi ez a nagy hisztéria a farokméret körül. Nekem nem szokott eszembe jutni olyasmi, hogy merev állapotban gyorsan a centiméterért fussak és méricskéljek. Teljesen természetes, hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be. Gyanítom, valahol a középmezőnyben vagyok és tudom, hogy valakinek még ez se lenne elég. De igazából nem hat meg. Akikkel összefeküdtem azokkal baromi jó volt. Férfinak éreztem magam. Egy mocskos csődörnek, hogy szakadna rátok az eső! Elégedett ember vagyok, barátaim. Ti meg ne roncsoljátok magatokat ilyen gondolatokkal mert csak frusztráltak és bizonytalanok lesztek! Az van ami van. Álljon az a katona keményen és munkára fel, fiúk! Repítsük a csúcsra asszonyainkat hogy szanaszét gyűrjék maguk mellett a lepedőt és három házzal arrébb is lehessen hallani a szexuális sikolyokat és nyögéseket! 25F
2015. dec. 30. 16:28
 17/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

europa... de ez is rossz statisztika szerintem

vilag viszonylatban tobb mint 50% anak akinek himvesszoje van 20cm feletti

2015. dec. 30. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!