Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik szoptak már körülmetélt farkat. Az milyen? Mi a különbség a fitymáshoz képest a szopásában?
Figyelt kérdés
Egészségügyi okokból vagyok körülmetélve kiskorom óta. Nem is tudom milyen fitymával élni. Kérdésem hogy milyen különbségek vannak az ilyen vagy olyan farok szopásában.2015. nov. 19. 10:11
1/5 anonim válasza:
Szintén ilyen helyzetben vagyok mint te. Elárulom, hogy egy csomó nőnek fel sem tűnt, amíg nem mondtam nekik :-D
Sok nem körülmetéltnél is merevedéskor hátracsúszik a fityma, így nem is tűnik fel. Inkább lankadt állapotban van látványra különbség.
2/5 anonim válasza:
Nekem feltűnik.
És amúgy jobb a körülmetélt minden szempontból.
(Ez vélemény/tapasztalat, senkitől nem kérek privit.)
3/5 A kérdező kommentje:
1: Igen, ez nekem is feltűnt.
2:
Köszi a választ. De fejtsd már ki légyszi bővebben. Mitől jobb a metélt szerinted?
2015. nov. 19. 10:58
4/5 anonim válasza:
Most azon kuncogok, hogy egy éve szopok egy olyan farkat, amiről a héten tudtam meg, hogy fitymafék műtétje volt. Ha nem mondja a farok gazdája, én bizony észre nem vettem volna soha. Könnyen lehet, hogy metélt farkat is szoptam, csak nem tűnt fel :)
5/5 anonim válasza:
Azért a rövid fék és a metélés között van egy kis különbség!
Én is metélt vagyok, szintén egészségügyi okból. Szűkület miatt. Sok lány nem is figyel rá. Jó és kész. Tényleg akkor veszik észre, ha megmondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!