Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőim körében többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőim körében többször hallottam, hogy a fenekükkel orvoshoz kellett fordulniuk, ti is hallotok ilyesmit?

Figyelt kérdés
Természetesen az intenzív anál szex miatt, partnerük gondolom folyton erre vágyik és igyekeztek eleget tenni a kívánságaiknak, vesztükre, mert a túl vastag pénisztől kellemetlen tünetek jelentkezhetnek, kitágulás, aranyér, stb, már helyreállító műtétről is hallottam, igaz csak egyszer. Vajon csak az én baráti körömre jellemző ez, vagy egy elterjedt jelenségről lehet szó? Vajon mi okozza? Válaszokat előre is köszönöm.

2015. nov. 19. 01:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
16%

Ja!

Es van biologia ora altalanos iskolaban is nem csak a lokottek gyulekezo helyen...

2015. nov. 19. 11:24
 12/25 anonim ***** válasza:
41%

legközelebb mondd ezt egy phd-s dokinak, hogy lökött... :D

de nehogy többé kórházba menj, hiszen ott is a többség diplomás, akik több évet töltöttek a fertő legmélyén, még a végén téged is megfertőznek tudással, vigyázz! menekülj!!! :D

de ha valamilyen bajba kerülsz, még ügyvédet se fogadj fel, azok is mind diplomásak, huhú, micsoda elfajzott világ :D

2015. nov. 19. 13:43
 13/25 anonim ***** válasza:
14%

ahogy látom a szövegértés sem megy, kérlek másold be, hol kezdtem el azokat becsmérelni, akiknek középszintű végzettségük van? :)

áhh, inkább hagyd, túlerőlteted az agytekervényeidet (már ha van)

további jó fröcsögést!

2015. nov. 19. 14:19
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

ilyen történetekkell az anál ellenesek szeretik szórakoztatni a társaikat.

de azért nem valószínű,hogy egy 4-8 vagy akár 12fős női társaságban mindenkinek problémája volna az anállal (max ha 1 pasi tolja őket eszeveszett rosszul).

nem tagadom lehet de mekkora az esélye?

bizony lehet kellemetlen mellékhatása,ha hosszú évekig rendszeresen csinálják.Pláne ha még rosszul akkor pedig végképp.de ha a barátnőid körében ez rendszeres akkor ott a háttérben valami nagyobb gond van.

2015. nov. 19. 16:40
 15/25 anonim ***** válasza:
16%
Kíváncsi vagyok, hogy melyik szakmáddal kapsz többet nálam, mint senior java (banki szféra) programozó.
2015. nov. 19. 16:41
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Es maszekba nyomom!
2015. nov. 19. 17:09
 17/25 anonim ***** válasza:

a szemgödröt is meg lehet kurni, de csak ha már nincs benne a szem.

ha meg pislog az alany közben az még élvezetesebb.

2015. nov. 20. 07:29
 18/25 anonim ***** válasza:
63%
en kipróbáltam, adtam neki egy eselyt. de amellett hogy nem esett jól még fel is repedt, utána még pár napig wc-zéskor is vérzett. egyaltalan nem volt durva, nedves is volt. szerintem emberre valogatja.aztan helyrejott magatol szerencsere.szoval en tobbet nem kiserletezek vele, mert így is vannak bélpanaszaim, azert hogy a parom elvezkedjen nem fogok kinlodni meg ezzel is pluszba, nem hianyzik. erje be a puncival meg a szajjal, de amugy ő is csak kiprobalni akarta, elmondasa szerint jobb a punci. aki analozni akar folyton ugy, hogy tudja hogy a parja annyira nem szereti. az vegyen maganak egy kecskét
2015. nov. 23. 02:24
 19/25 anonim ***** válasza:
43%

18-nal a pont!

Egy normalis hozzaszolo aki tudja ,hogy melyik nyilas hova valo!

Az ilyen szexet erolteto fiukakat bezarnam a csillag bortonbe ott megtanulnak milyen elmeny a masik partnernak a beteges szexualis vonzalmuk.

2015. nov. 23. 11:39
 20/25 anonim ***** válasza:
61%
havi 4-5 mókától nem lesz baja. a tartós használattól előfordulhat. mindennapos használatttól el tudom képzelni, hogy lesz baja.
2015. nov. 23. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!