Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vált ki a férfiakból? 30-40-es férfiak!
Amikor beszéltem ismerősömmel (40 éves nős férfi nagyon jóban vagyunk)és arról beszéltünk hogy mennyi ideig zuhanyzom, akkor megmondtam neki hogy kb.35-40 perc. Amikor megkérdezte hogy mit csinálok addig, én is megkérdeztem tőle hogy mire gondol. Azt mondta hogy biztos rosszra gondol (hogy nem azt csinálom...önkielégítés..) Azt mondtam neki ha megmondja akkor megmondom hogy igaz-e. Azt mondta hogy rossz kislány vagyok. És mindig kerülte a választ. Vajon mire gondolt? Arra hogy kielégítem magam a zuhany alatt? Ha igen, akkor miért nem mondta meg? Túlságosan felizgatná?? Vagy mi??? Elképzeli?? Vagy egyáltalán mit gondol??
Vagy a másik kérdésem.. Amikor nyáron mellette ülök a kocsiban, és egy kicsit kivágott felső/ ruha van rajtam, látom hogy sokszor a mellemet nézi, feltűnően de mégis óvatosan, félénken. Miért? jelent ez neki valamit? Akar valamit? Izgatja? vagy miért kérdezte meg hogy milyen melltartó van rajtam? Push up vagy sima? Amikor mondtam hogy sima, nagyon nagyot nézett, mondjuk elég fennt volt a mellem, de nem túlságosan..de azért látszódott a mellem, de nem extrémen
:))
Talán zavarban van, vagy csak olyan mint én. Néha szeret titokzatos választ adni, mikor úgyis egyértelmű, mi lenne a válasz! Felizgatod, de olyan kis mamlasz, nem mer kezdeményezni... Na én nem ilyen vagyok. :)
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!