Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok idegennel orálozni?
Figyelt kérdés
egy pasival szexeltem nem ismerem eléggé és volt orál is már 3 szor találkoztunk de bele se gondoltam,hogy elkaphatok valamit.Most megint találkozni akar csak a legutóbb kijött valami a nyelvemen egy kis dudor szerű de el is múlt máskor is volt ilyen de mindig elmúlt 1-2 nap alatt. Mondjuk a farkán is mintha éreztem volna valamit a nyelvemmel mintha neki ott lett volna de lehet csak én vagyok hülye.2015. nov. 18. 19:27
4/14 anonim válasza:
Miért kell bántani szegény férdit? Kedves utolsó van neki így is szerintem elég problémája!!!
5/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem ,hogy máskor is volt ilyen mikor még őt nem ismertem, tehát nem vagyok megijedve csak átfutott az agyamon.
2015. nov. 18. 19:39
8/14 anonim válasza:
és ez ki a fax kérdezte kedves utolsó, hogy te mit csinálnál?
10/14 anonim válasza:
Nem szoktam, a ribiket csak gumival lehet dugni, másra nem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!