Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
Rengeteg nő előadja magáról, hogy ő szeret alárendelt lenni a szexben. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a BDSM, már több kimondottan BDSM társkereső, szexpartner kereső létezik.
Szerintem a nők legnagyobb részének a fantáziájában megfordul az ilyenfajta szex.
De a tapasztalatom az, hogy 10 nőből 9-nek addig nagy csak a szája amíg neten levelezget, aztán amikor ott lenne egy férfi akivel tényleg meg kéne csinálnia azokat a dolgokat, akkor jönnek a kifogások, amik olyan kifogások, hogy még egy hülyének is leesik, hogy üres kifogás, és igazából a nő csak beszélgetni, álmodozni van fönt ilyen oldalakon, és félne megcsinálni amit annyira előadott magáról.
Ritka mint a fehér holló az olyan nő, aki tényleg kis is meri élni élőben az ilyesfajta vágyait.
Nekem nem csak a szám jár, de mivel van partnerem állandò, akkivel nèha áldozunk ennek a "szenvedélynek" is, ìgy nem nagyon foglalkozok mással.
De biztos igazad van.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mind a háromban van igazság.
Az első alátámasztotta amit én mondtam, hogy sok nő csak szájban nagy a témában.
A másodiknak is igaza van, azért a férfi oldal se mindegy milyen.
És a harmadik pedig azon kevés nőt képviseli aki tényleg merész, de sajnos ők kevesen vannak szóval hamar elkapkodják, lefoglalják őket a férfiak.
A többi férfinek meg maradnak a száj hősők. :D
Szerintem meg ismeretlenül az internet homályában pontosan hogy előadják a vágyaikat, kiélni meg ismeretlennel nem éppen veszélytelen. Mert mi van ha a másik egy baltásgyilkos, vagy eldurvul, ilyesmi? Ez pont az a téma, amihez elengedhetetlen a bizalom.
33F
Részben igazad van. A BDSM egy bizalmi játék. Véleményem szerint kizárólag akkor tud a nők nagy része belemenni, ha nem rögtön ajtóstól akarsz a házba menni. :)
Vagy baráti vagy normál kapcsolat kell hozzá hogy tényleg fel tudja vállalni a vágyait és álmait személyesen is.
Az álmok és vágyak sok esetben a valóságban sokkal keményebbek, mint képzeletben. Ezt is figyelembe kell venni.
Aki már kipróbált ezt-azt az tudja, hogy milyen kemény és elviselhetetlen tud lenni egy-egy dolog ami a képzeletben nagyon izgatónak tűnik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!