Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jó a tükör az ágy felett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a tükör az ágy felett?

Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
A látvány miatt :-P Bár mi már tovább fejlesztettük, projektorral szoktuk kivetíteni :-D
2015. nov. 18. 18:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Én úgy látom,ezt a férfiak részesítik inkább előnyben. Na de ha a férfi alul van,-és a tükörnek csak akkor van értelme-,akkor a tükörben csak a nő feje tetejét látja,nem?:-)
2015. nov. 18. 18:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Projektorral,hogy?
2015. nov. 18. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:

"Na de ha a férfi alul van,-és a tükörnek csak akkor van értelme-,akkor a tükörben csak a nő feje tetejét látja,nem?"

Kicsit szegényes a fantáziád pózok tekintetében :-P :-d

Kamera + projektor, ha nehéz kitalálni :-P

2015. nov. 18. 18:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vizuális típus,ezért is kérdem miért jó. Gondoltam majd konkrét válaszokat is kapok,pl.milyen pózoknál van szerepe....
2015. nov. 18. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Konkrétan a látvány miatt :-P , ahogy írtam. Vannak akik vizuálisak, szeretik a látványt. Nőben is van ilyen (pl. párom). De konkrét példa: egy férfi több pózban is látja magát a behatolást, egy nő nem igazán. Őt is izgathatja, hogy nem csak érzi magában a partnerét, hanem látja is, ahogy mozog benne.

A pózokat meg válogasd ki innen, hogy melyik az ahol a nő, ahol a férfi és ahol mindketten látják :-D (de ezeken felül is vannak)

[link]

2015. nov. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!