Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van aki ebbe így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van aki ebbe így beleegyezne?

Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban nincs szex, csak miután kimondtátok, hogy kapcsolatban vagytok, és már bemutattátok egymást a baráti társaságnak/családnak is.
2015. nov. 17. 21:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kizart. :D
2015. nov. 17. 21:05
 2/15 anonim válasza:
Igen. Ez igy korrekt.
2015. nov. 17. 21:07
 3/15 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem, hogy indoklást is szeretnék kapni. Akinek nem tetszik, annak mi a baja vele?

#2 szerintem is csak így korrekt

2015. nov. 17. 21:10
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
Én is így szeretem, de a mai világban a lányok nem ilyenek, még akkor is hülyének néznek, ha akarok várni a 3. randiig. :)
2015. nov. 17. 21:11
 5/15 anonim válasza:
Igen, ez nagyon szimpatikus hozzáállás.
2015. nov. 17. 21:17
 6/15 anonim ***** válasza:

Hány éves korban kéne ilyenbe beleegyezni? Tizenévesen még nem rossz, de később már fura. Hiszen a szex a kapcsolat szerves része és nagyon nem mindegy, hogy mennyire passzoltok.

Én 24 évesen egy hét után lefeküdtem a kiszemelt pasival. Ez kb 3 randi után volt. Meg is őrültem volna, ha tovább kell várni rá. Ezért választott végül engem egy másik nő helyett. Talán sosem mondtuk ki konkrétan, hogy kapcsolatban vagyunk, de azóta már családot is alapítottunk és 9 éve élünk együtt.

2015. nov. 17. 21:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Én is pont 24 vagyok. Neked akkor szerencséd volt, de azért gondolj bele: az alapján választani 2 lány közül, hogy melyik adja magát előbb? Én nem lennék annyira boldog, ha megtudná, hogy csak azért választottak, mert előbb voltam kapható.
2015. nov. 17. 22:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát, engem nem zavart. Eleve a szex tartott össze minket az első fél-egy évben. Jó pasi volt, tetszett, de az elsöprő szerelmeinken addigra már mindketten túlvoltunk. Ő tíz évvel idősebb nálam, szóval eszembe sem jutott volna váratni, meg a második randi után már tudtam, hogy kell nekem. Nemcsak az ágyban, hanem akár hosszabb távra is. Úgyhogy inkább örülök neki, hogy ilyen könnyű dolgom volt, hogy pusztán a szexszel meg lehetett fogni.
2015. nov. 17. 22:34
 9/15 anonim ***** válasza:

Beleegyeznék. Volt olyan kapcsolatom ahol a férfi állítólag komolyan gondolta, csak épp nem annyira komolyan, hogy hónapok után a családnak is bemutasson, vagy bemutatkozzon az enyémnek.

Magamtól egyébként nem így csinálnám, lehetne intimitás de nálam szakító ok, ha nem akar megismertetni a rokonaival több hónapnyi járás után. Olyan esetben fogadom el, ha nagyon gázos a családja: évek óta megromlott viszony, alkoholizmus, drogok stb...

2015. nov. 17. 23:15
 10/15 A kérdező kommentje:
Értem. Intimitás az természetesen lehetne egy idő után, csak szex nem, az csak a fenti feltételekkel.
2015. nov. 17. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!