Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak mi a véleményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak mi a véleményetek arról, ha egy szűz lány rendszeresen önkielégít?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok,az átlagosnál magasabb a libidóm (de csak ezért nem szeretném elbagatelizálni a dolgot, így inkább várok többet a megfelelő társra). Jól, hamar nedvesedek, de ujjal behatolni akkor is csak hosszabb idő, ellazulás után tudok, addig belül nem tudom magam ingerelni, csak a csiklót. Viszont nem elég egy orgazmus. Kedvtől, időtől függően 2, de akár 8 is lehet egymás után. Az elsőhez általában több idő kell, de utána (általában) egyre gyorsabban, rövidebb időközökkel jön a többi. Későbbi szexuális életben lehetez probléma? Mert ugye a fiuk általában egyszer (hamar) elmennek és utána csak órák múlva képesek a következő erekcióra (lehet, rosszul tudom).

2015. nov. 17. 16:38
1 2
 11/20 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. nov. 18. 02:26
 12/20 A kérdező kommentje:
21
2015. nov. 18. 09:14
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Bassz ... az írásod alapján max. 14-nek saccoltalak :-P
2015. nov. 18. 09:27
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
most erről miért lenne véleménye? letojom...csinálja, egészségére, mindenki szokott
2015. nov. 18. 14:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincsen még párod akkor muszáj is csinálni ha kívánod, mert nincs rosszabb mint kielégületlenül rosszkedvűnek lenni. De 21 évesen már próbálkozhatsz párkapcsolatra törekedni. Vagy ahogy érzed...
2015. nov. 18. 22:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, egészséges, jó dolognak tartom az önkielégítést mind fiúk, mind lányok esetén, akár szűzek, akár nem. Jó, hogy felfedezed a tested, megtapasztalod, hogy mit élvezel leginkább. Az is pozitív, értékelendő, hogy a szüzességed elvesztésével meg akarod várni a megfelelő társat! Reméljük, minél hamarabb rátalálsz ;)
2015. nov. 19. 23:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem önmagában izgat a tudat, hogy egy lány szeret önkielégíteni. Volt olyan barátnőm, aki többször el tudott élvezni, igazán jól esett. Jó néhányszor elélvezett mindig mire én befejeztem, de a végén mindig! egyszerre élveztünk el egy közös orgazmussal. Azt hiszem önmagában attól is elélvezett, hogy nekem jólesik.
2015. nov. 20. 00:13
 18/20 A kérdező kommentje:
17-es és 18-as igazán megnyugtató válaszok :)
2015. nov. 20. 00:53
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 éves koromtól önkielégítek. Manapság is órákig szoktam, és közben folyamatosan orgazmusaim vannak.
2015. dec. 9. 20:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, legalább tudja mi a jó neki. A sorozatos orgazmus is király. Remélem azóta sikerült férfit is találni, akivel élvezi a szexet!
2019. ápr. 14. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!