Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak mi a véleményetek arról, ha egy szűz lány rendszeresen önkielégít?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok,az átlagosnál magasabb a libidóm (de csak ezért nem szeretném elbagatelizálni a dolgot, így inkább várok többet a megfelelő társra). Jól, hamar nedvesedek, de ujjal behatolni akkor is csak hosszabb idő, ellazulás után tudok, addig belül nem tudom magam ingerelni, csak a csiklót. Viszont nem elég egy orgazmus. Kedvtől, időtől függően 2, de akár 8 is lehet egymás után. Az elsőhez általában több idő kell, de utána (általában) egyre gyorsabban, rövidebb időközökkel jön a többi. Későbbi szexuális életben lehetez probléma? Mert ugye a fiuk általában egyszer (hamar) elmennek és utána csak órák múlva képesek a következő erekcióra (lehet, rosszul tudom).#szeretkezés #szex #szűz #csikló #hüvely #orgazmus #maszturbálás #önkielégítés #multiorgazmus #elélvezés
2015. nov. 17. 16:38
12/20 A kérdező kommentje:
21
2015. nov. 18. 09:14
13/20 anonim 

válasza:

Bassz ... az írásod alapján max. 14-nek saccoltalak :-P
14/20 anonim 

válasza:

most erről miért lenne véleménye? letojom...csinálja, egészségére, mindenki szokott
15/20 anonim 

válasza:

Szerintem ha nincsen még párod akkor muszáj is csinálni ha kívánod, mert nincs rosszabb mint kielégületlenül rosszkedvűnek lenni. De 21 évesen már próbálkozhatsz párkapcsolatra törekedni. Vagy ahogy érzed...
16/20 anonim 

válasza:

Teljesen normális, egészséges, jó dolognak tartom az önkielégítést mind fiúk, mind lányok esetén, akár szűzek, akár nem. Jó, hogy felfedezed a tested, megtapasztalod, hogy mit élvezel leginkább. Az is pozitív, értékelendő, hogy a szüzességed elvesztésével meg akarod várni a megfelelő társat! Reméljük, minél hamarabb rátalálsz ;)
17/20 anonim 

válasza:

Engem önmagában izgat a tudat, hogy egy lány szeret önkielégíteni. Volt olyan barátnőm, aki többször el tudott élvezni, igazán jól esett. Jó néhányszor elélvezett mindig mire én befejeztem, de a végén mindig! egyszerre élveztünk el egy közös orgazmussal. Azt hiszem önmagában attól is elélvezett, hogy nekem jólesik.
18/20 A kérdező kommentje:
17-es és 18-as igazán megnyugtató válaszok :)
2015. nov. 20. 00:53
19/20 anonim 

válasza:

Én 3 éves koromtól önkielégítek. Manapság is órákig szoktam, és közben folyamatosan orgazmusaim vannak.
20/20 anonim 

válasza:

Teljesen jó, legalább tudja mi a jó neki. A sorozatos orgazmus is király. Remélem azóta sikerült férfit is találni, akivel élvezi a szexet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!