Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bikinivonal mentén gyantázott fazon jon be nagyon. Rossz korba születtem?
A gyengém a bikinivonal mentén gyantázott, rendben tartott fazon. Ez izgat a legjobban... Sajnos eddig minden baratnom csupasz parti volt, elteriteni sem lehetett oket errol...
A jelenlegi baratnom is csupaszra borotvalja, max par nap van, amikor mar kezd megnoni de az sem ugyanolyan..
Rossz korba szulettem? Ennyire kiment mar ez a divatbol??
30F
Nekem fazonosra van borotválva. Nem születtél rossz korba csak ezt szereti a legtöbb nő
(17/l)
Hat ez van, csilvan nem szakitook, "ki lehet birni" igy is, csak ez is valoszinu, olyan dolog, ami csak fantazia marad :)
Azert megnyugtato, hogy vannak meg lanyok, akik ezt a stilust kovetik :)
Én lányként csak akkor szőrtelenítek komolyabban, ha van valakim. Most nincs, meg is látszik odalent :D
Egyébként mivel nekem mindegy, mindig a pasi ízléséhez igazodom, neki kell "nézegetnie", nem nekem :D
18L
Baratnom igy hordta elottem is, amikor nem volt senkije.
Elozo baratnom probalkozott neha fazonnal, de felidegesitette magat rajta mindig, aztan lenyeste az egeszet :D
O mondjuk ritkabban borotvalta (szerencsere) ilyen szempontbol jobb volt.
A mostani viszont sajnos eleg gyakran szortelenit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!