Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá a BDSM-re a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a BDSM-re a barátom? 20/L

Figyelt kérdés

2015. nov. 16. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én megtenném szívesen! ;))

33F

2015. nov. 16. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Inkább írj nekem
2015. nov. 17. 07:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem adj neki egy kis pálinkát!Majd teperd le!A pálinkától kicsit agresszívebbek lesznek az emberek.Szexközben rávezetheted az alázasra.Kérheted durvábban,aztán csak felül kerekedik benne az állat.

Ha meg ezt nem akkor finoman celozzgass rá,hogy izgat.

Mond,hogy mennyire tetszett a De Sade márki:Szodoma 120napja.

2015. nov. 18. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Fenék témát bevállalod ? Ha igen, mondd neki, hogy oda is beteheti. Igaz, ez nem feltétlenül tartozik a bdsm-hez, de ez is egy lépés. Hát ha beindul és közben elkezdni húzni a hajad vagy esetleg folytogatni ! :)
2015. nov. 19. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű. Vegyél egy ilyen szőrmés bilincset, vagy valami selyemkendőt, és kérd meg h kötözzön ki. Ez még egy lightos, mondhatni mainstream dolog manapság, viszont könnyen leveheted a reakcióiból, h mennyire vonzza a téma. Ha meg már ettől furának tart, akkor bizony ő a fura! És csak egymás idejét raboljátok.

De ha látod, h bejön neki a téma, akkor nyugodtan színt vallhatsz neki, hidd el az őszinteség a legjobb.

Mondd el mit szeretnél. Aztán szép lassan kipróbálhattok keményebb dolgokat is...

2015. nov. 21. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!