Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekiesos szexet szeretnek, szuk vagyok, hogyan?
Figyelt kérdés
arra vagyom, hogy a baratom eleg dominansan "vagjon falnak", es essen nekem, azonban van egy bokkeno. neki nagyon vastag es nagy a penisze, az en puncim pedig szuk. elojatekkal mindig ugy benedvesit, hogy kitagulok rendesen, es fajdalommentesen tudjuk csinalni, viszont egy odavagos szexnel nem szeretnek nagy nyalifalit, ujjazast, csak azt, hogy rakjon meg rendesen. mas hogyan kuzdi le a nagy farok-szuk punci-vad szex problemat?
koszi
21L
2015. nov. 15. 12:08
4/8 anonim válasza:
Látod, milyen az élet?! Én is imádom a falhoz baxós szexet, nedvesedem is, mint állat, csak éppen a szerelmem nem egy ilyen falhoznyomkodós, domináns fajta. Ewan.
5/8 anonim válasza:
Talán a sikosító segít. De ha ilyet szeretnél, egy kis fájdalom is bele fér, még izgalmas is, nem? :)
6/8 anonim válasza:
szidjad őt meg a családját ,meg hogy mekkora egy senki, vesztes, és akkor biztosan a falhoz vág
8/8 anonim válasza:
#7, attól, hogy megmondom neki (mit is?) még nem fogja szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!