Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy minden jobb legyen?
21 éves vagyok, a párom 38. A nagy korkülönbség ellenére nagyon jól megvoltunk, egészen két hónappal ezelőttig. Egy este részegen jött haza és teljesen értelmetlen dolgokról kezdett el üvöltözni velem. Nem értettem a dolgot, de kezdtem megijedni tőle, ezért a szüleimnél aludtam. Másnap hazamentem, mintha mi sem történt volna, úgy viselkedett mint általában, az előző este szóba se került. Egy hét múlva aztán, szex után kiment a mosdóba, és mikor visszajött megint kiabálni kezdett. Olyan volt mintha nem létező szavakat használna, komolyan aggódni kezdtem miatta. Próbáltam beszélni vele a dologról, de nem lehetett, vagy sürgős dolga akadt, vagy csak simán elterelte a témát... Pár nap múlva teljesen megváltozott az ágyban. Erőszakosan viselkedett, durván ért hozzám, meg is ütött. Először azt hittem véletlen ütött nagyot, de nem, tovább folytatta. Nem hagyta abba akkor sem mikor már sikítottam a fájdalomtól. Kék zöld foltokkal voltam tele, és nagyon haragudtam, egy időre visszaköltöztem anyuékhoz. Olyan volt mintha megőrült volna. Aztán megbeszéltük és egy ideig nem volt gond. De most megint furcsán viselkedik. Pl. mosóport szórt a sótartóba, anyukáméknak küldött három csomag kutyatápot (papagájuk van), mindenért kiakad, semmit sem lehet megbeszélni vele, idegen szavakat motyog, érzéketlen... Próbáltam segíteni neki meg rájönni hogy mi ütött belé, de durva, goromba, erőszakos, egyre többet iszik, nem merek egy ágyban aludni vele... Szóval a helyzet tarthatatlan, de még a saját Szülei is idiótának tartanak. Pedig csak jót akarok.
Mi a csudát kezdhetnék a helyzettel? Nem érzem magam biztonságban, se szeretve. Cserbenhagyni sem akarom, lehet hogy ez valami komolyabb mentális dolog. Aggódom, rettenetesen, de nem akarok boldogtalan lenni egy nem működő kapcsolatban.
Értdsd meg nem beteg hanem ROSSZ! tele a világ olyan lelki sérült nőkkel akik azt hiszik beteg a párjuk pedig ROSSZ!
Olvasd el a cikket és MENEKÜLJ:
Más egy pszichés beteg ember mint egy hétköznapi értelembe véve vett betegember.Tehát ez nem kifogás.Addig ragaszkodsz hozzá, amíg úgy el fog egyszer verni, hogy esélyed sem lesz segítséget kérni senkitől.Mert nincs tisztában a cselekedeteivel.Idővel ez egyre rosszabb lesz.
Ha otthagyod az nem cserbenhagyás! Hanem egy biztonságos élet kezdete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!