Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a csajok kéretik magukat, ha d*gásról van szó?
akármilyen adonis ajánlja fel nekik...
Fiuknál mag pont forditva..
"Miért van az hogy a csajok kéretik magukat, ha d*gásról van szó?
akármilyen adonis ajánlja fel nekik..."
Hogy mi van? Ez mi?
A dugást nem fel szokták ajánlani barátom.
Te még gyerek vagy nagyon.
Szerintem nőjj fel, és kezdj el normálisan ismerkedni, viselkedni.
van egy könyv amiben részletesen kifejtik ezt.
utolsó pillanati ellenállásnak nevezik.
a lényege,hogy ő azt akarja mutatni ezzel,hogy nem ku-rva.
pedig ha már feljött lakásra akkor logikus hogy nem beszélgetni hívtam fel.
rámész de kifarsul,túl gyors meg hasonló sza-r dumákat mond stb.
ilyenkor annyi a dolgod,hogy megszakítod az iránta tanúsított figyeled,bekapcsolod a tévét és felpattintasz egy sört.
aztán vagy elkotródik,vagy elkezd odabújni hozzád mint egy doromboló macska aki bocsánatkérően esdekel hogy visszaszerezze az érdeklődésed és figyelmed.
nem az érzelmekkel van a probléma egy ilyen estben,hanem ha a nő túltolja ezt a játszmát.
mert mondhatni természetes a kérdésben foglalt,mert szinte az összes nő csinálja.
az ideje a nem mindegy.
azzal amit írtam megszüntetem a játszmát,megszüntetem azt a szereposztást,hogy én vagyok a hódító és elkezdem felnőtt emberként kezelni aki szabadon dönthet,egyben arra is rákényszerítem,hogy mutassa ki,ő is akar engem.
ezért tuti ez a módszer.
és az érzelmekre visszatérve pont az ilyen,nekem mindegy,megvagyok a pinád nélkül is,mert bármikor találok mást stílus az amit a legjobban kajáznak a nők és vált ki belőlük vágyat érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!