Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy a csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a csajok kéretik magukat, ha d*gásról van szó?

Figyelt kérdés

akármilyen adonis ajánlja fel nekik...

Fiuknál mag pont forditva..

2015. nov. 14. 17:55
 1/7 A kérdező kommentje:
*meg
2015. nov. 14. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez de nem igaz :D Gyk helyett menj aztán szerezz tapasztalatokat
2015. nov. 14. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:

"Miért van az hogy a csajok kéretik magukat, ha d*gásról van szó?

akármilyen adonis ajánlja fel nekik..."

Hogy mi van? Ez mi?

A dugást nem fel szokták ajánlani barátom.

Te még gyerek vagy nagyon.

Szerintem nőjj fel, és kezdj el normálisan ismerkedni, viselkedni.

2015. nov. 14. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

van egy könyv amiben részletesen kifejtik ezt.

utolsó pillanati ellenállásnak nevezik.

a lényege,hogy ő azt akarja mutatni ezzel,hogy nem ku-rva.

pedig ha már feljött lakásra akkor logikus hogy nem beszélgetni hívtam fel.

rámész de kifarsul,túl gyors meg hasonló sza-r dumákat mond stb.

ilyenkor annyi a dolgod,hogy megszakítod az iránta tanúsított figyeled,bekapcsolod a tévét és felpattintasz egy sört.

aztán vagy elkotródik,vagy elkezd odabújni hozzád mint egy doromboló macska aki bocsánatkérően esdekel hogy visszaszerezze az érdeklődésed és figyelmed.

2015. nov. 14. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert a nők ilyenek általában. Nekünk nehezebb érzelem nélkül a szex. És egy nő akkor "kéreti" magát ha azt szeretné a tudtodra adni hogy nm konnyen megszerezhető. Am meg menj el hivatásoshoz...ne félj...ő nem fogja kéretni magát. Remélem a barátnőd se fogja kéretni magát ha egy másik pasi meg akarja dugni. ;) akk meg az lesz a baj
2015. nov. 14. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Az érzelmeken alapulo szexnek van alapja. Nyilván vannak olyan nők akik a legelső jöttmentel az ágyban kotnek ki pár perc ismetettseg után. Nekem speciel erzelmek nelkul nem megy. Embere valogatja. #5
2015. nov. 15. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:

nem az érzelmekkel van a probléma egy ilyen estben,hanem ha a nő túltolja ezt a játszmát.

mert mondhatni természetes a kérdésben foglalt,mert szinte az összes nő csinálja.

az ideje a nem mindegy.

azzal amit írtam megszüntetem a játszmát,megszüntetem azt a szereposztást,hogy én vagyok a hódító és elkezdem felnőtt emberként kezelni aki szabadon dönthet,egyben arra is rákényszerítem,hogy mutassa ki,ő is akar engem.

ezért tuti ez a módszer.

és az érzelmekre visszatérve pont az ilyen,nekem mindegy,megvagyok a pinád nélkül is,mert bármikor találok mást stílus az amit a legjobban kajáznak a nők és vált ki belőlük vágyat érzelmeket.

2015. nov. 15. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!