Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért kéretik ennyire...

A lányok miért kéretik ennyire magukat?

Figyelt kérdés
Van egy csomó lány mindenfelé, akik szexi, meg éppen csak nem félmeztelen képeket raknak ki magukról, elflörtölgetnek az emberrel, meg úgy beszélgetünk szexről, mintha ezer éve ismernénk egymást, de ha személyes találkozóról lenne szó, vagy dugásról - amire amúgy vágynak különben nem csinálnák ezt a b*szatlan p*csa szerepet - akkor rögtön visszahőkölnek. Lányok, miért vagytok ennyire hipokriták, ha kell a farok?

2013. júl. 14. 16:53
 1/5 Froncsi ***** válasza:
100%

Szerintem te e likek*rvákra gondolsz.Ők azért teszik fel az ilyen képeket, hogy likeokat gyűjtsenek. Létezik ez a betegség, nem hülyéskedek.

Nem feltétlen a szex miatt teszik fel.

Amúgy meg lehet, hogy ronda vagy. Az ilyen nőknek a külső a legfontosabb

2013. júl. 14. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezeknek a lányoknak nem kell kuki.

Csak ez adja nekik az XP-t, úgymond. Ettől lesznek menők, és önbizalommal teliek. Azt a szót, hogy szemérmesség, női titokzatosság, sose hallották.

2013. júl. 14. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

Csak azokkal csinálom ezt akik abszolút nem érdekelnek.

Ha valaki érdekel akkor azt se tudom hogy vegyem rá hogy megdugjon.

Nem érdekled igazán őket, csak unatkoznak és te éppen írsz és jó az önbizalmuk növeléséhez, ez az igazság.

2013. júl. 14. 17:50
 4/5 anonim válasza:
Ha minden lány azt akarja hogy megdugjad, lehet, hogy csak rossz a megítélő képességed.
2013. aug. 5. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Álszentek a lányok, pedig bizony ők is tele vannak perverz gondolatokkal, vágyakkal! De kifelé játsszák a szent szüzet!

De hogy miért, azt én se tudom, én is csak ugyanazt tapasztalom, mint a kérdező sorstársam!

2013. aug. 5. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!