Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik chat szexről vélemény? 21/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik chat szexről vélemény? 21/L

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 13:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
inkább valóságban csinálnám
2015. nov. 14. 13:26
 2/14 anonim ***** válasza:
lányok általában csak nyögnek írásban ... a lánynak jó élmény illetve azoknak is akik szeretnek örömöt okozni de am a férfinek nem nagy cucc .
2015. nov. 14. 13:29
 3/14 anonim ***** válasza:
kamerával együtt jó, de csak úgy dumálni róla azért unalmas picit
2015. nov. 14. 13:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha mer kameráznia másik fél akkor jó, vagy ha képeket küldeni amin VALÓBAN ő van.

Amúgy maga a chat rész nem szokott menni a nőknek.

A válaszaik kb ennyiben kimerülnek (általában):

-Oh igen, még.

-Ne hagyd abba.

- Írj még.

-Ez nagyon jó.

Ezek után meg ha semmi visszaigazolást nem kap az ember akkor hamar elszáll a kedv és az ihlet...

24F

2015. nov. 14. 13:40
 5/14 anonim ***** válasza:

Vannak olyan hosszú, unalmas éjszakák, amikor (ha van hozzá partner) akkor szívesen írogatok....

...hosszabb novellákat is a lány örömére, de hosszú távon nem "buli" az, hogy nekem az ujjaim elkopnak a két óra alatt ameddig magával játszik....

(35F)

2015. nov. 14. 13:54
 6/14 anonim ***** válasza:
24%

A semminél jobb. Próbáltam már pár lánnyal, és állításuk szerint nagyon jó vagyok benne, de fordítva nem mindenkiről tudom elmondani.

Kamerával még nem próbáltam, mert egyiknek sem volt hozzá bátorsága.........:)

2015. nov. 14. 14:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Volt már benne részem :) A megfelelő partnerrel jó tud lenni... ;)
2015. nov. 14. 14:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
10-ből 8-9 lány amatőr benne.
2015. nov. 14. 14:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas, szar. Én tudok írni kreatív dolgokat, de a nők általában full bénaságokat írnak vissza. A chatszex kábé arról szól, hogy az unatkozó és írni lusta lányocskákat elszórakoztassuk és az önbizalmukat legyezgessük.
2015. nov. 14. 15:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Én nőként írhatom, hogy azok akik velem sextingelnek, saját bevallásuk szerint élvezik, hazudni nem látom értelmét. De egyébként nőként én nem élvezem, üres szavaknak tűnnek. 20/L
2015. nov. 14. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!