Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 170 cm-es férfinek csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 170 cm-es férfinek csak a 150-155 cm között nőknél van reálisan esélye?

Figyelt kérdés

90% hogy ők nem fogják elküldeni őket a magasságuk miatt.

Ha magasabb nőt szeretnének, minden egyes cm-vel csökken az esélyük.

Jól gondolom ?

2015. nov. 13. 15:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
44%
jobb a magas pasi, vonzóbb a nagyobb test. de ha a pasi nagyon megfog, mert olyan a személyisége akkor ha velem egymagas vagy pár centivel alacsonyabb az sem baj, akkor onnantól már nem is érdekel...
2015. nov. 29. 22:15
 22/34 anonim ***** válasza:
42%
a férfi 185 centinél, 85 kilónál és 20 centis faroknál kezdődik. a többi az kisfiús maszatolás
2015. nov. 29. 22:23
 23/34 anonim ***** válasza:
megismertem egy pasit nagyon bejön de velem egy magas 172 cm de nem izgat bár kicsit furcsa jobb érzés magas pasival lenni ahogy átölel.. ahh összehasonlíthatatlan.
2015. nov. 30. 00:55
 24/34 anonim ***** válasza:
57%

Ez egy akkora orbitális baromság, kedves kérdező, hogy azt nem lehet leírni...

A magasság alapvetően a legtöbb! (és nem az összes) nőnél tényleg előny, valaki azt szereti ha a barátja picit magasabb nála, valaki azt, ha sokkal... De nekem pl. a barátnőm 165 cm, én pedig 170 vagyok és ez semmilyen problémát nem okoz, s soha nem is okozott köztünk.

Valamint ha egy férfi vonzó, jól néz ki (és minimum tűrhető a modora) akkor szinte a magasságától függetlenül lehet sikeres a nőknél, csajoknál... Sokkal esélyesebb bármelyik csajnál egy alacsony jó pasi, mint egy magas "lúzer" (mert természetesen nem minden magas ember vonzó).

Ráadásul a külsőn kívül rengeteg dologgal teheti magát egy férfi érdekesebbé (=) vonzóbbá, manapság rengeteg nem hagyományosan jó pasiért döglenek a csajok... Például Ed Sheeran-ért. De vannak (legalábbis a legtöbb csaj szerint) vonzó fiúk, férfiak a sztárvilágban akik nem magasak, például Zyan Malik (175 cm), Matthew Healy (175), Max Schneider (170)... De a legendás Kurt Cobain is csak 166 cm volt, de ma is csak nagyon kevés nő utasítaná vissza.

2015. nov. 30. 02:04
 25/34 anonim ***** válasza:
Engem rohadtul nem érdekelne a magassága, ha szeretem. Ha 170 centi akkor 170 centi. Kész. Én is annyi vagyok, nekem tetszene ha velem egymagasságú lenne a pasim, de ha nem lenne akkora az sem zavarna. 17/L
2015. dec. 7. 12:46
 26/34 anonim ***** válasza:
6%
Én meg azt nem értem, hogy miért kell általánosítani. Hiába néz ki jól egy pasi, nem tudnék férfikén partnerként nézni rá kb 185cm alatt.
2015. dec. 7. 13:07
 27/34 anonim ***** válasza:

"De a legendás Kurt Cobain is csak 166 cm volt, de ma is csak nagyon kevés nő utasítaná vissza."

Ha ma élne, és nem lenne rocksztár, a kutyának se kellene.

2015. dec. 7. 14:30
 28/34 anonim ***** válasza:
Hát én 173cm vagyok max nem vennék magassarkút:)
2016. márc. 4. 21:02
 29/34 anonim ***** válasza:
van 1-2 olyan barátnőm, aki kifejezetten alacsony, és nem szeretnének magas párt találni, mert kisebbségi komplexusuk lenne mellette.. ők amúgy 156 és 158 cm magasak :) ja és egymást nem ismerik.. :)
2016. márc. 4. 21:43
 30/34 anonim ***** válasza:
19 ne fikazd a kisebb csajokat mert bunkósag masrészről meg a legaranyosabb csajok
2016. márc. 4. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!