Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 170 cm-es férfinek csak a 150-155 cm között nőknél van reálisan esélye?
90% hogy ők nem fogják elküldeni őket a magasságuk miatt.
Ha magasabb nőt szeretnének, minden egyes cm-vel csökken az esélyük.
Jól gondolom ?
Ez egy akkora orbitális baromság, kedves kérdező, hogy azt nem lehet leírni...
A magasság alapvetően a legtöbb! (és nem az összes) nőnél tényleg előny, valaki azt szereti ha a barátja picit magasabb nála, valaki azt, ha sokkal... De nekem pl. a barátnőm 165 cm, én pedig 170 vagyok és ez semmilyen problémát nem okoz, s soha nem is okozott köztünk.
Valamint ha egy férfi vonzó, jól néz ki (és minimum tűrhető a modora) akkor szinte a magasságától függetlenül lehet sikeres a nőknél, csajoknál... Sokkal esélyesebb bármelyik csajnál egy alacsony jó pasi, mint egy magas "lúzer" (mert természetesen nem minden magas ember vonzó).
Ráadásul a külsőn kívül rengeteg dologgal teheti magát egy férfi érdekesebbé (=) vonzóbbá, manapság rengeteg nem hagyományosan jó pasiért döglenek a csajok... Például Ed Sheeran-ért. De vannak (legalábbis a legtöbb csaj szerint) vonzó fiúk, férfiak a sztárvilágban akik nem magasak, például Zyan Malik (175 cm), Matthew Healy (175), Max Schneider (170)... De a legendás Kurt Cobain is csak 166 cm volt, de ma is csak nagyon kevés nő utasítaná vissza.
"De a legendás Kurt Cobain is csak 166 cm volt, de ma is csak nagyon kevés nő utasítaná vissza."
Ha ma élne, és nem lenne rocksztár, a kutyának se kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!