Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek megy a szex érzelmek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek megy a szex érzelmek nélkül? (gondolok itt később kialakult fájdalmakra is)

Figyelt kérdés
fájdalom, lélek, szex

2015. nov. 13. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem menne.
2015. nov. 13. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Amíg nem csináltam igazi, mély szerelemmel, addig azt gondoltam megy nélküle.

Hát nem ment... :)

Most, hogy a párommal igazán szerelmesen vagyunk egymásba, együtt akarjuk leélni az életünket, teljesen más. Össze sem hasonlítható. :)

2015. nov. 13. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Megy.

A szex az számomra csak szex. Az érzelem meg érzelem.

Nekem a szexhez testi vonzalom kell és nem érzelmek. Ettől függetlenül nyilvánvalóan szükségem van érzelmekre, ezért voltak komoly kapcsolataim is, és jelenleg is egy évek óta tartó párkapcsolatban élek, de mikor éppen nem volt senki komoly, akkor testi vonzalom elég volt ahhoz, hogy ha vágytam a szexre, akkor szexeljek. Nem kellettek hozzá érzelmek, vagy párkapcsolat.

És még volt, hogy olyannal jobb is volt a szex, akibe nem voltam szerelmes. Nálam attól jó a szex, ha megvan a kellő vonzalom a másik iránt, a tűz, a szenvedély és hasonlóak az igények a szexben.

2015. nov. 13. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem menne!!! a szex az csak szex!!!!Csak elhatározás kérdése
2015. nov. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!