Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek megalázó ha egy nő gúnyból benzint locsol egy férfira?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 17:45
1/16 anonim válasza:
Nem, az már pszichiátriai eset.
23L
2/16 A kérdező kommentje:
Hallottam ilyen esetről nemrég :) picit lesápadtam :D mi lehet az ilyen ember terve?
2015. nov. 12. 17:52
3/16 anonim válasza:
Így se olcsó a benga, és még pazarolja is ...
5/16 anonim válasza:
Ez nem megalázás kérdése, hanem szándékosan kitervelt életveszélyes testi sértés kísérlete, azaz büntetőjogi kategória. Még ha nem is gyullad meg a benzin, de bőrrel érintkezve 8 napon belül gyógyuló testi sérülést okoz a benzinnel érintkező bőrfelületen.
6/16 anonim válasza:
De ugye nem nyomta el rajtad a cigit?! :D
7/16 opened paradise válasza:
Bőven nem okoz 8 napon túl gyógyulót,az a sósav...
De szerintem is meg akarta gyújtani.
8/16 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,csak hallottam :)
2015. nov. 12. 19:11
9/16 anonim válasza:
Első vagyok. Sztem nem 8 napon túli, nekem tankolás közben folyt már benzin a kezemre és semmi bajom nem lett. (Igaz, bementem és elkértem a mosdó kulcsát és letöröltem). De ez akkor is beteges és tuti feljelentést tennék.
10/16 anonim válasza:
Benzinnel leönteni valakit az már halmazati bűncselekmény. Ha meggyújtja ha nem. Először is azért, amit a fenti válaszolók írtak, a másik pedig a közveszély okozása.
Ugyanis a benzin nagyon gyorsan párolog, de nem párolog el, csak beterít egy adott területet. Ha az meggyullad az nem ég, hanem szó szerint felrobban. De másodpercek alatt. Nem véletlenül gyártanak benzinből fegyvereket, persze az nem mezei kocsibenzin, de ugyanazok a tulajdonságai.
Másrészt ha esetleg a delikvens akaratán kívül lenyel belőle, akár egy elenyésző mennyiséget, mivel a benzin méreg, ezért már az súlyos egészségkárosodást okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!