Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mennyi ideig tart a jó szeretkezés?
számomra 5-95 percig :-)
lehet jó egy gyors menet is és egy lassú elnyújtott szeretkezés is
Nalam a hosszabb. 50 perces :)
Bar igen. Egy ot perces kemeny dugas is kitud elegiteni teljesen :)
Szerintem 15perc-1-2 óra de az már nagyon max. Attól függ mit értesz szeretkezésen, egy menetet? Mert ha arra gondolsz szex kis pihenőkkel akkor az akár egy fél nap is lehet :) de abban több menet is van persze.
Ha egy menetre gondolsz, előjátéktől az elélvezésig, akkor ott nálunk a fél óra az átlag, nem vagyok sorozatélvező, sosem értettem miért jó ha valakit megállás nélkül 1 órát dugnak.
Ha elélveztem akkor kis pihi, és előlről minden.
Privit nem kérek.
23L
Miért kérdezed? Félsz hogy nem fogod tudni kielégíteni a barátnődet? Pasi vagyok, de azért válaszolok ha nem baj. Ettől nem kell félni, nekem előfordul hogy 2-3 perc alatt elmegyek, ez a barátnőmnek akkor is kevés, ha egy gyors menet volt, ilyenkor ezután kinyalom, ujjazom csókolózunk, játsszok a melleivel 15-20 percig, majd neki esünk még egyszer a dugásnak :) ilyenkor nincs olyan férfi akinek ismét 3 perc kéne csak hogy elmenjen..
szerintem elrontani nem lehet, maximum férfiként egoistának lenni és kielégítetlenül ott hagyni a nőt, az viszont nagy hiba :D
szexeltem már iszonyat jót 10 perc alatt is, amikor barátom elkapott és gyorsba bezárkóztunk egy mosdóba. és az órákig tartó ágyban fetrengés, sok petting, orál, simi, csókolózás, szeretkezés is nagyon jó. sokkal több összetevőtől függ egy jó szex, nem csak az időtől. aki béna, azzal az egy órás szex is szenvedés lesz. volt ilyenben is részem.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!