Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt nagyon vicces vagy ciki privát üzenet, amit itt kaptatok? 😄
szia, jól hangzik, írj itt. nekem is mindig írt de már letiltottam:DDDDDDDD sose válaszolt, hogy mi a jó istent kéne írnom neki:DDD nyomi vagy!!!:DDD
volt egy aki fotózásra kért fel mindig, meg egy aki mindig véleményt kért a farkáról, de kb akkor ha azt írtam egy kérdés alá hogy bablevest főzök:DD
most hirtelen ennyi de hát kb csak ciki és vicces üzenetek jönnek:DD le leírom valahova hogy imádom szopni, akkor egyből megtámadnak a komoly, párkapcsolatot kereső férfiak akik csak beszélgetni akarnak:DD érdekes kérdések alatt keres valaki beszélgetőpartnert
valaki megpróbált velem ismerkedni, megírtam neki tisztán érthetően, hogy párkapcsolatban vagyok, boldog vagyok és köszönöm nem kérek másból, ezek után tovább próbálkozott, én pedig letiltottam
más őrült eddig nem talált meg :)
Nahát Claritasa! A te százalékod 69, ez lehet a kiváltó ok.
Üdvözöllek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!