FB: Miért van az, hogy privát üzenetnél az olvasott üzi egyszer csak átvált (elolvasták már előtte) pipából visszamutató nyílra?
Az illető tuti,hogy nem állította be olvasatlanként. Két napig pipa volt az üzenet mellett. Ma meg már visszamutató nyíl van az üzenete mellett.
VAJON TÖRÖLTE???? Ezt jelezheti ilyen formán már ki?
Valaki esetleg figyelt meg hasonlót?
Ez a verzió számomra nem helytálló. Két nap után állította volna olvasatlanná át?
Ennek nincs semmi értelme. Bocs,nem megcáfolni akarlak. Jófej vagy,hogy írtál...csak én inkább azt gondolom,hogy törölte és azért lett pipából visszamutató nyíl.
Nézd, ha mindenképp össze szeretnél vele veszni feleslegesen, én nem foglak megakadályozni :)
De jó ha tudod, hogy ha valaki elolvassa az üzeneted, majd törli, attól még a "látta" pipa nem tűnik el, hanem ott marad. Csak akkor tűnik el, ha olvasatlannak jelöli. Én is szoktam 1-2 nappal később még olvasatlannak jelölni, ha épp nincs időm reagálni, de tudom hogy majd szeretnék, akkor ne felejtsem el.
2 facebookom van, a kedvedért leteszteltem.
Veszekedni nem szeretnék én se :D :D
Hu viszont ez nagyon értékelendő,h leteszteled nekem! :) Köszi! :)
Azt megkérdezhetem, hogy mitől nem fogod elfelejteni megválaszolni az olvasatlanként jelölt üzenetet?
Netán azt az üzit másként jeleníti majd meg a telód?
Mert pl. nekem akkor is eszemben van megválaszolni az üzit (napokkal később is),ha azt nem jelölöm vissza olvasatlannak.... tuti pasi vagy :D
Köszi a részletes választ! :) Így már értek mindent,hogy miért állítják át egyesek olvasatlanná. Nem tudtam,h ilyen opció is létezik.
Viszont akkor lehet nálam is ez a helyzet. Csupán megvárat a válaszadással. :( Remélem tényleg nem törölte az üzenetemet. Ha meg mégis így van,akkor nem az én emberem volt!
Egy hét múlva rád írjak? :D :D :D
Lehet a lelki szemeid sérülnének :D Én nem hiszem,hogy írna napok múlva már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!