Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan keresztény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan keresztény lányok, akik még tiszták maradtak (nem szexeltek) házasság előtt?

Figyelt kérdés
ha vagytok ,akkor örömmel várjátok az elsőt? (én nagyon :) ) Esetleg csináltatok e valami mást a szexen kívül?

2015. nov. 10. 16:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 7-essel.
2015. nov. 15. 10:18
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

Hidd el,h vannak! :)

Bar en mar ferjnel vagyok 😁

Es ez egyaltalan nem gaz! Csinaltak-e valamit ezen kivul? Hat mar az onkielegites is bunnek minosul.

Az pedig hulyeseg,h mi van,ha nem passzoltok majd ossze!!!! Akit isten neked teremtett,azzal teljes mertekben ossze fogsz passzolni! Alapbol akit szeretsz arra odafigyelsz es meg az erintese is jol esik,mert tole kapod!

(Nekem ez sajnos nem jott ossze,pedig en is igy szerettem volna,csak aztan sok kulso befolyas es nem tul jo elmenyek miatt kisse elfordultam es bele mentem dolgokba! Aztan vissza tertem es teljes mertekben ki tudom jelenteni,h akikkel voltam,mind kozul a ferjem viszi a palmat!!! Senkivel nem volt olyan jo a szex mint vele! Es nagyon banom,h nem o volt nekem az elso!

2016. febr. 17. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!