Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan keresztény lányok, akik még tiszták maradtak (nem szexeltek) házasság előtt?
Hagyd rá Achillesz.
Az ilyen mentalitású lányoknak az egyik fülén be, a másikon ki. Ha kiderül, hogy "nem passzolnak", akkor majd úgy fog vélekedni, hogy a szex lényegében nem is olyan fontos, az a lényeg, hogy "lelkileg" passzolnak, a szex maradjon csak a "világi" emberek hóbortja.
Már ez is őt magát minősíti, hogy a szexuális élet gyakorlása alapján tekint valakit tisztának, vagy tisztátalannak.
17:24:
Én nem a Kérdezőt szólítottam meg, hanem Achilleszt láttam el egy tanáccsal, mert ismerem az ilyen mentalitású lányokat, és tudom, hogy esetükben fölösleges az érvelés.
Érdemes lenne megtanulnod tehát szöveget értelmezni, mielőtt véleményt nyilvánítasz. A "kapuzárási pánik" meg szintén csak téged jellemez, nem pedig az ide írókat. Te ugyanis nyíltan kötekedésből írtad le ezt a kommentet.
Én.:)
Ha gondolod, írj privátot!
Tudod, kérdező, van itt egy kis probléma.
Régen a lányok 14-16 éves korukban házasodtak, és kb. 13 éves korukban értek. Azt a pár évet kibírták - főleg, ha már jegyesek voltak.
Ma 11-12 évesen érnek, és ugye 20-24 éves kor előtt nem igazán szerencsés gyereket vállalni.
Ez így viszont már nagyon nem egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!