Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak jobban a rossz párkapcsolatban élő kielégítetlen lányok? 27/F
Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 14:46
11/15 anonim válasza:
Nekem egy közeli ismerősöm pont ilyen, mint amit írtál magadról. Ő egyszer már nagyon pórul járt, de még abból se tanult. Ugyanúgy folytatja tovább a dolgot...
12/15 anonim válasza:
En pont az a lany vagyok akit leirtal.... :(
13/15 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok már jó rég óta. :)
38F
14/15 anonim válasza:
Hat akkor en nagyon vonzo lennek szamodra:DD
Egyebkent sztem is a 'tiltott gyumolcs' dolog miatt erzed ezt
15/15 anonim válasza:
Alacsony lehet az önbecsülésed.
Hiszen egy rossz kapcsolat után ha Te következel azzal összehasonlítva Téged sokkal jobbnak fog tartani, mint egyébként tenné azt, így felértékelődsz. Pedig valószínűleg ugyanennyire megfelelnél egy olyan lánynak is aki eddig egészségesebb kapcsolatokat tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!