Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vagy fiúk, ti éreztétek már úgy, hogy valakivel akivel jo ismerkedni, de ido elott megtortenik az egyuttlet?
Figyelt kérdés
Hogy utana olyan ürességet éreztek,hogy nm tudjatok h fog e érdekelni még az illető,h fogtok e meg izgalmat eretni,amelett h a szex se volt annyira nagyon jo...?2015. nov. 10. 10:55
1/3 anonim válasza:
Mit jelent az "idő előtt"? Általában első-második randin szex van ... az "idő előtt"-nek számít?
2/3 anonim válasza:
Nálam nem az "idő előtti" szex szokott ilyen ürességbe, érdektelenségbe fulladni, hanem az, ha "amelett h a szex se volt annyira nagyon jo".
Ha jó a szex, akkor nincs idő előtti történés. Ha rossz, akkor meg hála Istennek, hogy időben kiderült.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet összekell szoknunk jobban, szerintem inkább ez lehet.
A mérete tetszett, de valamiért nem volt jó érzés....és komolyan nem értem miért....
2015. nov. 10. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!