Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mozog a férfi heréje, akkor élvezi amit csinálnak vele?
Orálnál figyeltem meg, hogy a barátomnak folyton mozog a heréje le föl. Meg is kérdeztem hogy mi ez, de azt mondta nem tudatosan csinálja.
Akkor ez ilyen lüktetésszerűség hogy élvezi? Mert amúgy onnan tudom hogy nemsokára el fog menni, hogy olyankor teljesen felhúzódnak feszesen a golyói. Gondolom más is így van ezzel.
19/L
#3:
Ha ezt 16 évesen kérdezi meg, mondjuk a szüzessége elvesztése előtt, petting közben szerzett tapasztalatok alapján, akkor teljesen rendben is van :-P
4# Ez életkortól független.
5# Egy nő mellbimbója sem csak a hidegtől tud megmerevedni, épp így a herék sem csak a hideg miatt húzódnak föl.
#6:
Végül is lehet életkortól független, de aki csinálja, az tudja már, hogy mit csinál és mi történik ... De lehet ez csak az én véleményem :-P
"de aki csinálja, az tudja már, hogy mit csinál és mi történik ..."
És aki vízbe megy, az tudjon már úszni! Vagy te sem érted a párhuzamot? Ahogy úszni nem lehet szárazon megtanulni, úgy a szexet se lehet könyvből. Csinálod, és először nem tudod, hogy mit csinálsz, aztán tapasztalsz, kérdezel, felfedezel, és lassan kialakul a szexuális kultúrád. Kinek gyorsabban, kinek lassabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!