Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért utálják a fiúk a magas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják a fiúk a magas lányokat? Azok nem kellenek senkinek? L/196cm

Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 19:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Valóban Ti ragaszkodtok a magasabb pasihoz, mint Ti vagytok "nők" ^^ Nekem nem lenne vele semmi gondom *177cm
2015. nov. 9. 19:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Mert egy fejjel magasabb vagy nálam, hogy nézne már az ki.
2015. nov. 9. 19:47
 13/24 anonim ***** válasza:
A 196 centi önmagában nem mond semmit.Ha jó alakod is van hozzá akkor szerintem bármelyik magasabb fiú járna veled.
2015. nov. 9. 20:21
 14/24 opened paradise ***** válasza:

Utálok táncolni,de folyton lassúzni vinnélek...

Engem spec nem zavarna.

2015. nov. 9. 20:35
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen magas vagyok de nem tolerálnám ha a nőm egymagas lenne velem. A felső határ úgy 180-182 centi. Egy 190 feletti nő elég groteszk látvány.

Amúgy a 160 centis srácok sem kelkenek senkinek. Ez van az élet így egyenlíti ki a számlát.

2015. nov. 9. 20:59
 16/24 anonim ***** válasza:
Az erős túlzás,hogy senkinek.De az igaz,hogy sajnos nem válogathatsz a teljes palettából.
2015. nov. 9. 21:13
 17/24 anonim ***** válasza:

Én kifejezettem szeretem a magas lányokat.. Kifejezettem szexinek találom..

Én magam sem vagyok egy alacsony 180 centivel..

Szívesen megismernélek ha neked nem probléma hogy alacsonyabb a párod..

29F

2015. nov. 9. 21:54
 18/24 pinkpancser ***** válasza:
Ha valakinek csak a magasságod miatt nem tetszel az a pasi problémája. Ha valaki szeret akkor ez sokadrangú dolog.
2015. nov. 9. 21:58
 19/24 anonim ***** válasza:

Végre egy érdekes magasság. Azért egy alkatra kíváncsi lennék emellé.

F/196

2015. nov. 9. 23:20
 20/24 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek az utolsóval, az alak is meghatározó lehet, nem mindegy, hogy egy 2 méteres hurkapálca kezét fogjuk, akit a szél ide-oda fújfogál, hanem egy magassághoz illő masszívabb testforma tartozna. Üdv: 196/F

Fent mindig frissebb a levegő és a Mátrában a Kékes tetőn te vagy a legmagasabb pont. ;)

2015. nov. 9. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!