Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezekkel a paraméterekkel bejönnék Nektek?
175 cm, kb. 70-75 kg. (utóbbi időben nem mértem), széles váll, átlagos testalkat. Kicsit borostás, sötétbarna haj/szem. 29/F
Persze tudom, az arc stb. enyénenként változó, kinek mi jön be, csak kíváncsi vagyok. (egyébként többen mondtak már jóképűnek :))
174 cm vagyok, 68 kg, 38-40-es a ruhaméretem, 80D-s melltartót hordok, helyes az arcom vállig érő barna hajam van, barna szemekkel.
Lábam 38-as.
Szerinted?
Kép nélkül eléggé nehéz megmondani, de, ha valaki kérdezi tőlem, hogy milyen tipusú férfi jön be nekem kinézetre, akkor pontosan azt sorolom fel, amit te is leírtál magadról, szóval valószinűleg igen, bejönnél.
21/L
Hát nincs kockahasam ez van :)
De maradt még egy kis izom is, régebbről. Viszont tény, ami tény nem vagyok egy Vin Diesel :D Azért a kövértől még messze vagyok. Azért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!