Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek miért tabu a szopás?
Olyan férfit nem nagyon tudnék mondani, akitől azt hallottam volna, hogy nem szeret puncit nyalni.
(Én személy szerint szinte jobban élvezem, mint mikor szimplán dugom a nőt. Nagyon felpörget a látványa, íze, illata és az, amikor végignézek két comb közül a testén, ahogy hullámzik és remeg a gyönyörtől.)
Olyan nővel viszont már találkoztam, aki egyszerűen élből elutasítja azt, hogy orálisan kielégítse a párját (nem a sperma lenyeléséről beszélek, az tényleg egyedi és más dolog). Hanem arról, hogy szerinte gusztustalan egy péniszt a szájába venni.
(Volt egy a koliban, aki azt mondta, hogy meg sem fogja a pasijának, hanem tegye az be neki, mert ő nem fog hozzáérni kézzel, mert a férfi azzal pisil. XD )
Itt főleg nők véleménye érdekel, hogy mi lehet ennyire visszataszító abban, hogy orálisan kényeztetni kellene a pasit?
Mondom, más férfiaktól a nyalásra egy rossz szót nem hallottam még, sőt! Minden közelebbi haverom imádja, szereti csinálni.
27/F
Nem értem milyen jogon mersz minden férfit vadállatnak nevezni.
Remélem ki se ejted a szádon, hogy téged ki kell nyalni.
A zöldketetes részt se értem. Azon keresztül pisil? Akkor nyilván meg se csókolja mert a szájával meg hányni szokott.
Ennyi prűd fap...nát.
Majd, ha lesz saját házad, kérdező, meg fogod tapasztalni, hogy van, akit csak a kertkapuig engedsz, van, akit az udvarig, esetleg a konyháid, de a hálóba csak a veled legbensőségesebb viszonyban állókat.
Ugyanilyen intim szféra a száj is. Nem teszünk bele válogatás nélkül minden szemetet. Ha egy lány nem akar szopni, nem feltétlenül az ő hibája. Lehet, hogy te vagy kevés neki. Ennyit tudtál kihozni belőle. Kész.
1:mert bigott valásos,még a pajzán gondolatait is meggyónja.
2:mert undi pasijai voltak
3:mert régebben kényszrítették,és meg utálta.
4:mert a szájával a gyerekeit puszilgatja.
"4:mert a szájával a gyerekeit puszilgatja."
Miért? Szopás után nem mos fogat? Ennyi erővel hányni is szokott.
regi a kerdes de talan olvassa valaki
sok ferfival volt dolgom , ez tudom nem dicsoseg, csak a teny miatt emlitem meg , 35-40 ferfival lehettem eddig egyutt.
ebbol 2 !! nyalt, mindketten szerettek nyalni, azt mondtak kulonlegesen finom vagyok .. edes izu , nem savas
a tobbi kozul volt 2-3 aki igen, de maximum 1-2 percig, de annal nem tovabb nyalt
volt aki megmondta , hogy azt nem , puncit nem nyal
a szopast kivetel nelkul mindegyik termeszetesnek vette
sok penisz rossz szagu, van akinek rossz izu is, de az elobbi gyakori
van aki nem elekszik meg a szopassal, a torkommal (amit amugy szeretek) hanem raulnek a szamra a zacskoval es azt szopjam nyaljam fel orat .. mert azt nagyon elvezik..... igen, szoval utobbi "jo" elmenyek tobbsegeben nekem sincs tul sok kedvem a szopashoz.
A szopást ne keverjük a szájbbaszással!
Az hogy egyesek ugyanúgy nevezik és hasonló még nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!