Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire furcsa, hogy nem tudom kiverni arra, akibe
szerelmes vagyok? 21/F
Figyelt kérdés
Gyönyörű lány minden tekintetben, de valahogy nem izgat, nem tudok úgy gondolni rá.
Volt egy fura álmom is legutóbb. Egy lányt hívtam el hozzánk, aztán felébredtem. Visszaaludtam, visszakerültem az álomba, majd sétálgattunk, meg beszélgettünk, és megint felkeltem. Amikor megint visszaaludtam, akkor egymás mellé feküdtünk, bújt hozzám a csaj, kicsit megsimogattam, majd elkezdett tapizni, de egyből felkeltem, aztán én úgy vettem le, hogy megsértődött hogy nem akarom ott rögtön csinálni, mert felöltözött és hazament. De közben állandóan csak a valóságos lányra gondoltam aki tetszik, és az volt a fejemben hogy nem szeretném így, ezzel az álombéli csajjal elveszteni a szüzességemet, hisz alig ismerem.
2015. nov. 9. 00:03
1/7 anonim válasza:
huhh ez elég kemény
én tuti elélveznék a csajod látványára
mutatsz róla képet?
2015. nov. 9. 00:07
2/7 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem. :D Nincs neki olyan képe, amin kint van a melle, segge, szerencsére az a lányvány csak akkor adatik meg, amikor élőben láthatom.
2015. nov. 9. 00:10
3/7 A kérdező kommentje:
*látvány
2015. nov. 9. 00:10
4/7 anonim válasza:
Addig nem fogsz szexelni álmodban, amig nem próbáltad élőben.Addig mindig fel fogsz kelni amikor épp megtörténne a dolog. Egyszerű a magyarázat..csak arrol vagy képes álmodni ami már megtörtént veled és csak annak az arcát láthatod álmodban akit valamikor már láttál (lehet hogy egyszer elment melletted az utcán , te nem emléxel de biztos h láttad) Épp ezért van az hogy akkor is felébredsz ha épp meglőnek vagy meghalnál. ui. nekemkicsit fura a kérdés, valahogy nem illik össze a kérdés a kifejtéssel, de lehet én vagyok már fáradtXD
2015. nov. 9. 00:22
5/7 anonim válasza:
#4 ez 100% hogy nem igaz, mert én egy csomószor szexeltem álmomban, pedig nem próbáltam még élőben, álmomban pedig teljesen végig ment az aktus, és spontán magömlésem is volt. Szóval ennyit erről :)
2015. nov. 9. 00:27
6/7 A kérdező kommentje:
#4 Nekem is volt már 1-2 álmom régebben, amikor dugtam, szóval ez tényleg hülyeség.
2015. nov. 9. 00:29
7/7 anonim válasza:
olyasmi lehet az oka, hogy nálad a verés az mindig kicsit tárgyiasító volt, nem az adott nő kelett csak az ösztöneid kielégítése, és ha valakit szeretsz akkor zsigerilag tiltakozol ellene, hogy tárgyként hazsnálja valaki, beleértve önmagadat is, a szex az ugye nem egy élvezeti cikk kéne legyen, na ezt kell helyre tenni magadban, és utána menni fog
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!