Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja?
Figyelt kérdés
Na szóval. Van egy lány, az osztálytársam akivel tavaly ugy ahogy de azért jóban voltunk. De idén, teljesen máshogy viselkedik... Ölelget, hozzám bújik, simogat stb. Amit nem csinált. Meg azt sem mondhatom h erősödött a kapcsatunk, mert nyáron 1x nem találkoztunk, ez alatt a két hét alatt meg nem hiszem h ennyit tudna erősödni a tavalyihoz képest... Volt hogy sétáltunk és egyszer csak úgy megfogta a kezem, en meg teljesen össze voltam zavarodva, ez volt a hab a tortán. Eddig ilyeneket soha nem csinált... Okés venném én a témát, DE!!! Barát
ja van. Én meg most teljesen nem tudom h akkor most mi merre hány méter, mert lehet h félre értem, vagy pont h jól, nem tudom... Mit gondoltok?
2015. szept. 14. 22:56
1/3 anonim válasza:
Itt most simán megkérdezheted, hogy akkor most ez mi, mit akar, hiszen barátja van.
2/3 anonim válasza:
Piciket lépegess felé, épphogy, alig érhezhetően, de ütögesd vissza a labdákat. Hagyd, hogy ő lépjen, ha akar, neked mindegy. Mindig csak addig menj, ameddig ő is, így adott esetben még azt sem mondhatja, hogy azért történt, mert erőltetted. Ezeket szeretem a legjobban, minden pillanatban kérdéses, hogy a következő hogy alakul :D a barátjával meg ne foglalkozz, ha olyan lenne a kapcsolat, fel sem merülnél mint opció.
3/3 A kérdező kommentje:
Második
Ez elég érdekesen hangzik :D
2015. szept. 15. 03:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!