Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/63 anonim válasza:
Én szinte csak tangát hordok,viszont én vékony vagyok.Ha lenne rajtam fölösleg,nem így lenne.
2/63 anonim válasza:
Inkább francia bugyi. Kényelmesebb is mint a tanga, és az eddigi barátaimnak is inkább ezek jöttek be.
3/63 anonim válasza:
Barátnőm is francia bugyit hord, valószínűleg miattam, mert én nem szeretem a tangát... nem takar semmit, viszont én szeretem hogy amikor lekerül róla a nadrág, van még valami ami takar.
4/63 anonim válasza:
Én a csikpkés fazonokért vagyok oda nagyon, de a sima is tetszik. Viszont egy brazil fazonu csipkés tanga... ;)
Imádom.
33F
5/63 anonim válasza:
Van mind kettő fajtából,de én a franciát jobban szeretem.
7/63 anonim válasza:
van mindkettőből, általában tangát hordok, bár a téli időszakokban jobban meggondolom..
9/63 anonim válasza:
Én régen tangát hordtam de a 2 exem és a mostani párom is a franciát szereti. Lehet köze van ahhoz hogy mindegyik fenékorientált volt, és hát franciabugyi jobban kiemeli a fenekem. Tanga igazából semmit sem emel ki :)
Szerintem most így utólag belegondolva akinek jó feszes és izmos a feneke, szépen gömbölyödik, annak tökéletes a tanga, mert ott már nincs mit kiemelni. Nekem domborodik is kemény is, de nem kőkemény, így jobb kiemelni franciabugyival.
10/63 anonim válasza:
Tangát a feszes nadrágok és szoknyák alá szeretem, mert nem látszik át :) A francia kényelmesebb, azt jobban kedvelem ezért. De a csipkés franciák a kedvenceim, szexik, mégis kényelmesek és a párom is imádja őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!