Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tanga vagy francia bugyi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tanga vagy francia bugyi?

Figyelt kérdés

2015. nov. 8. 13:28
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
63%
Én szinte csak tangát hordok,viszont én vékony vagyok.Ha lenne rajtam fölösleg,nem így lenne.
2015. nov. 8. 13:32
 2/63 anonim ***** válasza:
99%
Inkább francia bugyi. Kényelmesebb is mint a tanga, és az eddigi barátaimnak is inkább ezek jöttek be.
2015. nov. 8. 13:34
 3/63 anonim ***** válasza:
97%
Barátnőm is francia bugyit hord, valószínűleg miattam, mert én nem szeretem a tangát... nem takar semmit, viszont én szeretem hogy amikor lekerül róla a nadrág, van még valami ami takar.
2015. nov. 8. 13:48
 4/63 anonim ***** válasza:
92%

Én a csikpkés fazonokért vagyok oda nagyon, de a sima is tetszik. Viszont egy brazil fazonu csipkés tanga... ;)

Imádom.

33F

2015. nov. 8. 13:52
 5/63 anonim ***** válasza:
97%
Van mind kettő fajtából,de én a franciát jobban szeretem.
2015. nov. 8. 13:59
 6/63 anonim ***** válasza:
97%
Felváltva szeretem.
2015. nov. 8. 14:06
 7/63 anonim ***** válasza:
95%
van mindkettőből, általában tangát hordok, bár a téli időszakokban jobban meggondolom..
2015. nov. 8. 16:48
 8/63 anonim ***** válasza:
52%

csak tangát hordok :)

17/L

2015. nov. 10. 16:13
 9/63 anonim ***** válasza:
98%

Én régen tangát hordtam de a 2 exem és a mostani párom is a franciát szereti. Lehet köze van ahhoz hogy mindegyik fenékorientált volt, és hát franciabugyi jobban kiemeli a fenekem. Tanga igazából semmit sem emel ki :)

Szerintem most így utólag belegondolva akinek jó feszes és izmos a feneke, szépen gömbölyödik, annak tökéletes a tanga, mert ott már nincs mit kiemelni. Nekem domborodik is kemény is, de nem kőkemény, így jobb kiemelni franciabugyival.

2015. nov. 10. 16:25
 10/63 anonim ***** válasza:
98%
Tangát a feszes nadrágok és szoknyák alá szeretem, mert nem látszik át :) A francia kényelmesebb, azt jobban kedvelem ezért. De a csipkés franciák a kedvenceim, szexik, mégis kényelmesek és a párom is imádja őket :)
2015. nov. 19. 17:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!